Burencollectief

Wat is Burencollectief

Van Ibra Burencollectief biedt een speciaal voordeel aan buurtbewoners door gezaamelijke stuc- en/of schilderwerkzaamheden aan te bieden tegen lagere prijzen. In plaats van apart te werken, bundelen we onze krachten om groepskortingen te geven aan mensen die samen hun huizen willen opknappen.

Door gebruik te maken van het burencollectief kunnen jullie profiteren van voordelige tarieven. Dit is mogelijk doordat wij ons werk kunnen beperken tot een vast gebied, waardoor we besparen op kosten voor transport en voorbereiding. Hierdoor kunnen we de totale kosten laag houden.

Voorwaarden

Wat zijn de voorwaarden voor Van Ibra Burencollectief?:

  1. Minimumaantal deelnemers: De collectieve korting is van toepassing vanaf drie deelnemende buren. De korting wordt verder verhoogd bij zes deelnemende buren, en er worden nog meer kortingen toegepast bij deelname vanaf tien buren.
  2. Flexibele kortingen: Hoewel we een korting tot wel 10% bieden, kan de exacte korting variëren afhankelijk van de specifieke situatie en complexiteit van de klus. Om deze reden kunnen we de exacte kortingspercentages pas bepalen na ontvangst en evaluatie van de offerteaanvraag.
  3. Offerteprocedure: Om deel te nemen aan het burencollectief, heb je twee opties:
    Optie 1: Iedere buur vult zijn eigen offerte in en geeft aan dat ze gebruik willen maken van het burencollectief. In de offerte vermelden ze de namen en adressen van de andere deelnemende buren.
    Optie 2: Gezamenlijk invullen: Jullie kunnen samen één offerte invullen, waarbij een gezamenlijke prijs wordt berekend voor alle deelnemende buren.
  4. Gezamenlijke contactpersoon: Na het verzenden van de offerte krijgen jullie een gezamenlijke contactpersoon toegewezen. Deze persoon is beschikbaar voor vragen en kan situaties bespreken die zich voordoen gedurende het proces.

We kijken ernaar uit om samen te werken aan het verbeteren van uw Woningen en het realiseren van collectieve voordelen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een offerte aan te vragen.