ONZE DIENSTEN

Bij ons kunt u terecht voor onderstaande diensten. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan en bekijk bij interesse ook even onze portfolio pagina met foto’s van eerder uitgevoerde werkzaamheden.


Bekijk hier hoe een m2 bij stukadoors- en schilderwerk opgemeten wordt.

Sausklaar Stucwerk

Een gestucte muur die geschikt is voor afwerking met verf heet sausklaar. Eerst maken wij uw wand recht, na meermaals sponsen en afmessen krijgt u een gladde/strakke muur als eindresultaat. Uw sausklare muren zijn nu geschikt voor het handmatig laten rollen of het laten latex spuiten met muurverf in elke gewenste kleur. Sausklaar stucwerk is de meest populaire afwerking in Nederland.

Vanaf €16 per m²

Dunpleister

Dunpleister is een fijne gipsplaag dat wordt toegepast om wanden glad en egaal te maken. Dit is vooral geschikt voor de relatief vlakke wanden in nieuwbouwwoningen die al in een ‘behangklaar’ staat is. Deze methode is ideaal voor het verfijnen van oppervlakken waarbij slechts minimale correcties nodig zijn, zonder de noodzaak voor dikker, sausklaar stucwerk.

Zowel stucwerk, als dun pleisterwerk is sausklaar. Met een dikte van 1-2mm is dunpleister dunner dan normaal stucwerk, dat 3-4mm dik is. Deze geringere dikte beperkt de correctiemogelijkheden voor wandoneffenheden, waardoor de kwaliteit iets lager is en minder scheefheid gecorrigeerd kan worden in vergelijking met stucwerk.

Vanaf €11 per m²

Reparatiewerk

Het kan voorkomen dat oud stucwerk gerepareerd of hersteld moet worden. Afhankelijk van de complexiteit, het type stucwerk gebeurd het repareren meestal in drie stappen namelijk:

1. Het afschrabben van loskomend stucwerk
2. Het aanbrengen van het reparatiemiddel
3. Het gladstrijken/aanhelen van het gips met de rest van de muur.

Uiteraard moet er daarna nog geschilderd worden, ook dit kunnen wij voor u doen.

(Links) Before  /  After (Rechts)

Vanaf €250

Schilderwerk (muren/plafond)

Naast stuc- en reparatiewerk bent u bij ons ook aan het juiste adres voor schilderwerkzaamheden. Samen kijken we graag naar welke kleur verf het beste bij uw interieur past en geven we advies over de soorten verf.

De verf kan zowel aangebracht worden met een roller als met een spuittechniek. Indien u een originele kleur wenst, vragen wij u om de verf zelf aan te schaffen. Dit vragen wij u om te voorkomen dat er een miscommunicatie over de kleur ontstaat.

Vanaf €11 per m²

Schilderwerk (hout)

Naast het schilderen van de muren/plafonds, schilderen wij ook het houtwerk binnens- en buitenshuis. Hierbij moet u denken aan deuren, kozijnen, trappen en plinten. Onderling kunnen we afstemmen welke kleur het meest bij uw huis past.

Prijs: Geen vaste tarieven

Latex spuiten

Latex spuiten is een efficiënte methode voor het aanbrengen van een egale verflaag op muren en plafonds, en vermijdt de strepen of structuren die vaak ontstaan bij gebruik van rollers of borstels, wat resulteert in een strak en vlekkeloos resultaat.

Vanaf €11 per m²