ONZE DIENSTEN

Bij ons kunt u terecht voor onderstaande diensten. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan en bekijk bij interesse ook even onze portfolio pagina met foto’s van eerder uitgevoerde werkzaamheden.


Bekijk hier hoe een m2 bij stukadoors- en schilderwerk opgemeten wordt.

Sausklaar Stucwerk

Wat is sausklaar stucwerk? Bij sausklaar stucwerk wordt er een gipslaag op de muur aangebracht. Deze wordt vervolgens zodanig afgewerkt dat de gehele muur glad/strak is.

Zodra de muur droog is kan er geschilderd worden. Dit kan zowel met de verfroller, als met de verfspuit. Sausklaar stucwerk is de meest populaire afwerking in Nederland.

Prijs per m2: €16 / €19

Behangklaar Stucwerk

De naam zegt het al ‘behangklaar’ Na het stucwerk is je muur klaar om te behangen. Door het vullen en egaliseren van de grote beschadigingen en oneffenheden wordt de muur recht en egaal.

Wanneer je muren wilt behangen, hoeft de muur niet volledig egaal te zijn. Dit komt doordat behang de kleine oneffenheden in de muur wegwerkt. Het is echter wel belangrijk dat de ondergrond vlak is. Behangklaar stucwerk is hierdoor ook geschikt als ondergrond voor sierpleister/spachtelputz..

Prijs per m2: €13 / €16

Schilderwerk (muren/plafond)

Naast stuc- en reparatiewerk bent u bij ons ook aan het juiste adres voor schilderwerkzaamheden. Samen kijken we graag naar welke kleur verf het beste bij uw interieur past en geven we advies over de soorten verf.

De verf kan zowel aangebracht worden met een roller als met een spuittechniek. Indien u een originele kleur wenst, vragen wij u om de verf zelf aan te schaffen. Dit vragen wij u om te voorkomen dat er een miscommunicatie over de kleur ontstaat.

Prijs per m2: €11 / €14

Schilderwerk (hout)

Naast het schilderen van de muren/plafonds, schilderen wij ook het houtwerk binnens- en buitenshuis. Hierbij moet u denken aan deuren, kozijnen, trappen en plinten. Onderling kunnen we afstemmen welke kleur het meest bij uw huis past.

Prijs: Geen vaste tarieven

Spachelputz / Sierpleister

Een populaire manier om de muren mee af te werken is spachtelputz/sierpleister. Dit is een veel gebruikte vorm die geschikt is voor wanden en plafonds. Het kan zowel binnen als buiten worden toegepast.

In de spachtelputz/sierpleister zijn kleine steenkorrels verwerkt die ervoor zorgen dat er een korrelstructuur achterblijft. Hoe groot die korrel is kan je zelf bepalen. Wil je een fijne structuur dan kies je voor een kleine korrelgrootte en wanneer je een grove variant wenst kies je een grotere korrel. Je kan kiezen uit een korrelgrootte tussen de 1 tot 4 millimeter.

De kleur kan van te voren worden bepaald. Hierdoor hoeft de Spachtelputz na afronding niet meer geschilderd te worden.

Houdt er rekening mee dat de ondergrond minimaal behangklaar moet zijn. De kleine steenkorrels kunnen namelijk geen diepe scheuren in het stucwerk vullen.

(Links) Spachtelputz / Sierpleister (Rechts)

Prijs per m2: €21 / €24

Reparatiewerk

Het kan voorkomen dat oud stucwerk gerepareerd of hersteld moet worden. Afhankelijk van de complexiteit, het type stucwerk gebeurd het repareren meestal in drie stappen namelijk:

1. Het afschrabben van loskomend stucwerk
2. Het aanbrengen van het reparatiemiddel
3. Het gladstrijken/aanhelen van het gips met de rest van de muur.

Uiteraard moet er daarna nog geschilderd worden, ook dit kunnen wij voor u doen.

(Links) Before  /  After (Rechts)

Vaste prijs: €250 / €450
Menu