OVER ONS

Met een rijke geschiedenis die teruggaat tot meer dan 20 jaar in de wereld van stukadoors- en schilderwerk, staan wij garant voor kwaliteit en vakmanschap bij elk project dat we aanpakken.

Onze expertise is geworteld in decennia van ervaring in de bouwsector, waardoor we een uitgebreid netwerk van vakmensen hebben opgebouwd in diverse branches. Of het nu gaat om kleine reparaties of grootschalige renovaties, ons team bij Van Ibra Stukadoors en Schilders B.V. staat klaar om uw wensen te vervullen, ongeacht het type woning.

Bij Van Ibra Stukadoors en Schilders B.V. streven we naar vlotte communicatie en een hoogwaardige afwerking bij al onze diensten. Ontdek zelf het verschil en neem vandaag nog contact met ons op via ons handige contactformulier.

De kwaliteit van ons werk spreekt voor zich door de vele positieve reviews die we hebben ontvangen van tevreden klanten. Blader door onze referenties en zie zelf de resultaten van de projecten die we hebben voltooid en de tevredenheid van onze opdrachtgevers.

 

Van Ibra Stukadoors en Schilders B.V. is aangesloten bij de Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven (NOA) en verleent dan ook de NOA afbouwgarantie. Voor onze particuliere klanten heeft deze garantie diverse voordelen, met als belangrijkste ‘Goede consumentenvoorwaarden, overeengekomen met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis’.