Stukadoor Alkmaar

Stukadoor Alkmaar nodig?

Bent u op zoek naar een lokale stukadoor Alkmaar? Stukadoorsbedrijf Van Ibra biedt een volledige reeks diensten aan op het gebied van stucen en schilderen. Ons team van goed opgeleide stukadoors heeft meer dan 25 jaar lang ervaring en de nodige vaardigheden om te verzekeren dat alle werken volgens de hoogste normen worden uitgevoerd.

Wij nemen dan ook geen kortere wegen. Als plaatselijk stukadoor Alkmaar streven wij altijd naar uitmuntendheid en zullen we alles doen wat in ons vermogen ligt om onze uitstekende reputatie te behouden. Wij zijn dan ook aangesloten bij de Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven (NOA) en verlenen een NOA-afbouwgarantie. Dankzij onze ervaring in de bouwwereld verrichten wij zowel kleine als grote stukadoor en schilderwerk projecten in Alkmaar en omgeving.

Reviews

 • Opdracht: muren met stuc boord stuken. Dit wordt zeer vakkundig gedaan, een goede terug koppeling in communicatie, ze komen op afgesproken tijd, het werk wat ze af leveren is ongelooflijk strak, werken erg netjes, zelfs het werk van de eerder stukadoor gecorrigeerd. De muren zijn na het stuken waterpas. En dat in oude huis!

  media thumbnail 0media thumbnail 1media thumbnail 2
  Ilse Paanakker Avatar Ilse Paanakker
  augustus 25, 2023

  Opdracht ging helemaal top! Ze hebben 60m2 stucwerk aangebracht. Snelle service, professioneel en op tijd. De mannen waren zo klaar en alles netjes afgewerkt en ze werkte netjes! Dankjewel!

  Alexander Janssens Avatar Alexander Janssens
  augustus 15, 2023

  Communicatie vooraf was goed en er werd snel gereageerd via de app op vragen. Muren waren mooi strak. Al met al tevreden met het resultaat!

  Remon (Remon2807) Avatar Remon (Remon2807)
  augustus 15, 2023
 • Vriendelijk en bekwaam personeel, liet alles netjes achter.

  Vanessa Verhage Avatar Vanessa Verhage
  juli 29, 2023

  Ibra reageert snel, is vriendelijk en in no time is de offerte klaar! Ook al waren de werkzaamheden voor mij te vroeg. Hij geeft je een gevoel dat je altijd welkom bent, wat prettig is!

  K. D. Avatar K. D.
  juli 29, 2023

  Snelle afspraak, mooi stucwerk!

  sharon van hemert Avatar sharon van hemert
  juli 29, 2023
 • Zeer goed in communicatie en erg snel en professioneel geholpen. Bedankt!

  Stan Van Rooijen Avatar Stan Van Rooijen
  juli 29, 2023

  Top stucadoor, keurig op tijd, werken netjes, aardige mensen en strak plafond, wat wil je nog meer.

  Paula Visch Avatar Paula Visch
  juni 29, 2023

  Goede prijs, perfecte service en uitstekend resultaat! Zeker een aanrader! Bedankt voor het goede werk.

  MrFritza Avatar MrFritza
  juni 29, 2023

Soorten stucwerk uitgelegd

Stucen is niet zo eenvoudig zoals veel mensen denken. Er komen veel technieken om de hoek kijken bij de verschillende soorten stucwerk. Bij behangklaar stucen maken bij de muur egaal en vullen oneffenheden op, zodat de wand klaar is om behang aan te brengen. Daarnaast is behangklaar stucwerk ook geschikt als ondergrond voor spachtelputz. Sierpleister stucwerk, zoals Venetiaans stucwerk, laat u verzorgen door stukadoor Alkmaar.

Andere soorten stucwerk betreft sausklaar stucen en spuitklaar stucwerk. Bij sausklaar stucen maken wij de ondergrond mooi egaal is. Zodra het stucwerk is gedroogd, gaan wij over op het stucwerk schilderen. Dit kan in iedere kleur die u maar wenst. De derde soort is spuitklaar stucen, waarbij de muur of plafond nog gladder en dichter is afgewerkt. De ondergrond is gereed voor texspuiten, een verftechniek waarbij de latexverf met een spuit wordt aangebracht. U kunt stukadoor Alkmaar ook inhuren voor oneffenheden stucwerk bijwerken. Meer weten? Neem vandaag nog contact met stukadoor Alkmaar op.

Stucadoorsbedrijf Alkmaar

Bij stucadoorsbedrijf Alkmaar kunt u terecht voor zowel grote projecten als kleine particuliere opdrachten. Wij stuken muren binnen en buiten. Geen project is te klein of te groot voor ons stucadoorsbedrijf Alkmaar. Hoeveel kost stukadoor Alkmaar? Wij berekenen onze prijs per m2, waarbij er geen verborgen kosten zijn.

Wij komen graag bij u langs om het project met u door te nemen, waarbij wij ook advies ter plekke geven. Zodat u zeker weet dat u de juiste keuze maakt in het soort stucwerk. Neem vrijblijvend contact met ons stukadoorsbedrijf Van Ibra Stukadoors en Schilders op. Wij stellen een gratis offerte voor u op waarbij wij heldere prijzen per m2 hanteren.

Sausklaar stucen

Stukadoor Alkmaar maakt alle wanden en plafonds glad voor het sausklaar stucen.

Spuitklaar stucwerk

Spuitklaar stucwerk is uitermate geschikt voor latex spuiten in elke gewenste kleur.

Behangklaar stucen

Vraag de experts van Van Ibra om een vrijblijvende offerte voor behangklaar stucen.

Stucwerk schilderen

Stukadoorsbedrijf Alkmaar voor alle soorten stucwerk en stucwerk schilderen.