Stukadoor Almere

 1. Home
 2. Stukadoor Almere

De beste stukadoor Almere

Bent u op zoek naar de beste stukadoor Almere? Die een hoge kwaliteit stucwerk aflevert voor zowel binnen muur, plafond en buiten muren? Neem dan zeker contact op met ons enthousiaste team van stukadoors en schilders. Ook voor latex spuiten en stucwerk schilderen kunt u terecht bij stukadoor Almere.

Wij zorgen dat al uw wanden en plafonds weer strak erbij staan. Dit geldt voor zowel particuliere woningen als bedrijfspanden. Met een strakke muur, welke prachtig behangen of geverfd is, maakt u indruk. Uw woning of kantoor ziet er weer fris en blinkend uit nadat onze stukadoor Almere de klus geklaard heeft. Vraag stucadoorsbedrijf Almere om een gratis offerte.

Reviews

 • Opdracht: muren met stuc boord stuken. Dit wordt zeer vakkundig gedaan, een goede terug koppeling in communicatie, ze komen op afgesproken tijd, het werk wat ze af leveren is ongelooflijk strak, werken erg netjes, zelfs het werk van de eerder stukadoor gecorrigeerd. De muren zijn na het stuken waterpas. En dat in oude huis!

  media thumbnail 0media thumbnail 1media thumbnail 2
  Ilse Paanakker Avatar Ilse Paanakker
  augustus 25, 2023

  Opdracht ging helemaal top! Ze hebben 60m2 stucwerk aangebracht. Snelle service, professioneel en op tijd. De mannen waren zo klaar en alles netjes afgewerkt en ze werkte netjes! Dankjewel!

  Alexander Janssens Avatar Alexander Janssens
  augustus 15, 2023

  Communicatie vooraf was goed en er werd snel gereageerd via de app op vragen. Muren waren mooi strak. Al met al tevreden met het resultaat!

  Remon (Remon2807) Avatar Remon (Remon2807)
  augustus 15, 2023
 • Vriendelijk en bekwaam personeel, liet alles netjes achter.

  Vanessa Verhage Avatar Vanessa Verhage
  juli 29, 2023

  Snelle afspraak, mooi stucwerk!

  sharon van hemert Avatar sharon van hemert
  juli 29, 2023

  Zeer goed in communicatie en erg snel en professioneel geholpen. Bedankt!

  Stan Van Rooijen Avatar Stan Van Rooijen
  juli 29, 2023
 • Ibra reageert snel, is vriendelijk en in no time is de offerte klaar! Ook al waren de werkzaamheden voor mij te vroeg. Hij geeft je een gevoel dat je altijd welkom bent, wat prettig is!

  K. D. Avatar K. D.
  juli 29, 2023

  We zijn ontzettend blij met het mooie kwalitatieve stucwerk en het (superstrakke!) schilderwerk dat gedaan is door de stukadoors en schilders van Van Ibra in ons nieuwe appartement. De communicatie was vriendelijk en Ibra reageert heel snel, heel prettig al met al! Ik zou deze schilders en stukadoors zeker aanbevelen 🙂

  media thumbnail 0media thumbnail 1media thumbnail 2media thumbnail 3
  Jana van Mierlo Avatar Jana van Mierlo
  juni 29, 2023

  Goede prijs, perfecte service en uitstekend resultaat! Zeker een aanrader! Bedankt voor het goede werk.

  MrFritza Avatar MrFritza
  juni 29, 2023

Welke soorten stucwerk zijn er?

Bij muur of plafond stucen heeft u keuze uit verschillende soorten stucwerk. De goedkoopste vorm is behangklaar stucen. Door het egaliseren en vullen van beschadigingen en oneffenheden op de muur wordt deze weer recht en egaal. Behangklaar stucwerk is bovendien geschikt als ondergrond voor sierpleister stucwerk, ook wel spachtelputz genoemd.

Andere soorten stucwerk zijn sausklaar stucen en spuitlaar stucwerk voor latex spuiten. Voor beide soorten stucwerk kan de kleur naar keuze worden aangebracht. Stucwerk schilderen doen wij namelijk ook. Vanwege onze hoge kwaliteit, beste service en allround stuken en schilderen, bent u bij stukadoor Almere aan het juiste adres. Hoeveel kost stukadoor Almere? Wij maken een gratis offerte voor u waarbij wij transparante prijzen per m2 offreren.

Stucadoorsbedrijf Almere

Stucadoorsbedrijf Almere is een allround stukadoorsbedrijf met een uitstekende reputatie op het gebied van betrouwbaarheid, integriteit en hoge kwaliteit van afwerking en stukadoorswerk in de regio Almere. Met behulp van ons hoogopgeleide professionele personeel bieden we pleisterwerk van hoge kwaliteit aan zowel particulieren als bedrijven.

Bel ons vandaag, we bespreken graag uw stukadoorswerk eisen. Een MKB-bedrijf zijn betekent dat we uw werk willen. Werken zonder de overhead van een groot handelsbedrijf betekent dat we sneller, goedkoper en persoonlijker kunnen werken. Waarom neemt u vandaag geen contact met stucadoorsbedrijf Almere op, om meer over ons sublieme werk te weten te komen?

Sausklaar stucen

Stukadoor Almere maakt alle wanden en plafonds glad voor het sausklaar stucen.

Spuitklaar stucwerk

Bij spuitklaar stucwerk ziet u na het latex spuiten nagenoeg geen oneffenheden.

Behangklaar stucen

Voor behangklaar stucen vraagt u de experts van Van Ibra Almere om een gratis offerte.

Stucwerk schilderen

Zodra stukadoor Almere klaar is met stucen, gaan wij verder met het stucwerk schilderen.

Menu