Stukadoor Alphen aan den Rijn

Stukadoor Alphen aan de rijn

Stukadoor Alphen aan den Rijn

Bent u bezig met een uitbouw? Heeft u al nagedacht over wie de muren en het plafond gaat behandelen? Schakel voor het stuc- en schilderwerk stukadoor Alphen aan den Rijn in. Een uitbouw biedt u meer ruimte aan de woonkamer of keuken bijvoorbeeld. U wilt natuurlijk wel dat de muren en plafonds er strak en mooi uitzien. Misschien wilt u de huidige muren ook een opfrisbeurt geven? Schakel voor deze werkzaamheden stukadoor Alphen aan den Rijn in.

Wij komen bij u langs om het werk op te meten. Wij geven, indien gewenst, informatie over het soort stucwerk en schilderwerk. Door onze jarenlange ervaring, kunnen wij een gedegen advies uitbrengen op basis van uw wensen. Laat stukadoor Alphen aan den Rijn het stucen en schilderwerk uit handen nemen. Wij zorgen dat u binnen korte tijd geniet van de mooiste muren en strakke plafonds.

Reviews

 • Opdracht: muren met stuc boord stuken. Dit wordt zeer vakkundig gedaan, een goede terug koppeling in communicatie, ze komen op afgesproken tijd, het werk wat ze af leveren is ongelooflijk strak, werken erg netjes, zelfs het werk van de eerder stukadoor gecorrigeerd. De muren zijn na het stuken waterpas. En dat in oude huis!

  media thumbnail 0media thumbnail 1media thumbnail 2
  Ilse Paanakker Avatar Ilse Paanakker
  augustus 25, 2023

  Opdracht ging helemaal top! Ze hebben 60m2 stucwerk aangebracht. Snelle service, professioneel en op tijd. De mannen waren zo klaar en alles netjes afgewerkt en ze werkte netjes! Dankjewel!

  Alexander Janssens Avatar Alexander Janssens
  augustus 15, 2023

  Communicatie vooraf was goed en er werd snel gereageerd via de app op vragen. Muren waren mooi strak. Al met al tevreden met het resultaat!

  Remon (Remon2807) Avatar Remon (Remon2807)
  augustus 15, 2023
 • Vriendelijk en bekwaam personeel, liet alles netjes achter.

  Vanessa Verhage Avatar Vanessa Verhage
  juli 29, 2023

  Ibra reageert snel, is vriendelijk en in no time is de offerte klaar! Ook al waren de werkzaamheden voor mij te vroeg. Hij geeft je een gevoel dat je altijd welkom bent, wat prettig is!

  K. D. Avatar K. D.
  juli 29, 2023

  Snelle afspraak, mooi stucwerk!

  sharon van hemert Avatar sharon van hemert
  juli 29, 2023
 • Zeer goed in communicatie en erg snel en professioneel geholpen. Bedankt!

  Stan Van Rooijen Avatar Stan Van Rooijen
  juli 29, 2023

  Top stucadoor, keurig op tijd, werken netjes, aardige mensen en strak plafond, wat wil je nog meer.

  Paula Visch Avatar Paula Visch
  juni 29, 2023

  Goede prijs, perfecte service en uitstekend resultaat! Zeker een aanrader! Bedankt voor het goede werk.

  MrFritza Avatar MrFritza
  juni 29, 2023

Muren stucen kosten

U wilt natuurlijk weten wat de muren stucen kosten zijn. Stukadoor Alphen aan den Rijn is over de plafonds en muren stucen prijs heel helder. Want wij hanteren een transpart prijsbeleid. Voor iedere soort stucwerk berekenen wij een m2 prijs. In het soort stucwerk zit namelijk verschil. Bijvoorbeeld een muur behangklaar stucen kost minder tijd en materiaal dan een wand spuitklaar of sausklaar stucen.

Daarom reken wij met m2 prijzen voor de verschillende soorten stucwerk. Weet u nog niet goed hoe u de muren of plafonds behandeld wilt hebben? Neem dan contact met ons op. We geven u graag advies hierover. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij met vertrouwen zeggen dat wij kwaliteit leveren. Bovendien werken wij volgens de laatste moderne technieken. En gebruiken alleen A-kwaliteit materialen voor ons stucwerk en schilderwerk. Meer weten? Neem contact op met stukadoor Alphen aan den Rijn.

Stucadoorsbedrijf Alphen aan den Rijn

Stucadoorsbedrijf Alphen aan den Rijn heeft al meer dan 25 jaar ervaring in het vak. Bent u op zoek naar een goede stukadoor Alphen aan den Rijn? Dan zijn wij de geschikte partij voor u. Wij stucen en schilderen uw binnen- en buitenmuren als ook de plafonds. Strak, egaal, zonder oneffenheden en behangklaar, sausklaar of spuitklaar. Ook brengen wij spachtelputz aan als u daarvoor kiest.

De mogelijkheden voor de soorten stucwerk zijn groot. Ook na het stucwerk kunnen wij de muren en plafonds schilderen of met latex spuiten. In iedere gewenste RAL kleur. Zodra wij klaar zijn met de klus leveren wij uw woning, ruimte of bedrijfspand natuurlijk schoon en opgeruimd op. Niet alleen voor stuken huurt u ons stucadoorsbedrijf in, maar ook voor stucwerk schilderen. Wilt u meer weten, advies of een prijsopgave ontvangen? Neem dan contact op met stucadoorsbedrijf Alphen aan den Rijn.

Sausklaar stucen

Stukadoor Alphen aan den Rijn maakt alle wanden en plafonds glad voor het sausklaar stucen.

Spuitklaar stucwerk

Bij spuitklaar stucwerk ziet u na het latex spuiten nagenoeg geen oneffenheden.

Behangklaar stucen

Voor behangklaar stucen vraagt u de experts van Van Ibra Alphen aan den Rijn om een gratis offerte.

Stucwerk schilderen

Zodra stukadoor Alphen aan den Rijn klaar is met stucen, gaan wij verder met het stucwerk schilderen.