Stukadoor Amersfoort

stukadoor-amersfoort

Stukadoor Amersfoort: van stucwerk tot schilderwerk

Bij stukadoor Amersfoort kunt u terecht voor al uw stucwerk en schilderwerk. Wij stucen muren en plafonds, verrichten schilderwerk en zorgen dat dit tot in de puntjes is verzorgd. Stucwerk voor zowel binnen als buiten en voor particuliere en commerciële projecten. Ons team is volledig gekwalificeerd, opgeleid en bezit de hoogste reeks certificeringen.

Ons team heeft ruim 25 jaar ervaring en streeft altijd naar een eersteklas afwerking op te leveren. Waarbij wij de verwachtingen van de klant te overtreffen. We zijn erg trots op ons werk. Daarom bieden wij onze klanten een volledige NOA-afbouwgarantie om onze vastberadenheid te tonen, en om daarnaast een leidende stucadoorsbedrijf te zijn in Amersfoort en omgeving. Dit kan worden geverifieerd door de uitstekende feedback van onze klanten.

Reviews

 • Opdracht: muren met stuc boord stuken. Dit wordt zeer vakkundig gedaan, een goede terug koppeling in communicatie, ze komen op afgesproken tijd, het werk wat ze af leveren is ongelooflijk strak, werken erg netjes, zelfs het werk van de eerder stukadoor gecorrigeerd. De muren zijn na het stuken waterpas. En dat in oude huis!

  media thumbnail 0media thumbnail 1media thumbnail 2
  Ilse Paanakker Avatar Ilse Paanakker
  augustus 25, 2023

  Opdracht ging helemaal top! Ze hebben 60m2 stucwerk aangebracht. Snelle service, professioneel en op tijd. De mannen waren zo klaar en alles netjes afgewerkt en ze werkte netjes! Dankjewel!

  Alexander Janssens Avatar Alexander Janssens
  augustus 15, 2023

  Communicatie vooraf was goed en er werd snel gereageerd via de app op vragen. Muren waren mooi strak. Al met al tevreden met het resultaat!

  Remon (Remon2807) Avatar Remon (Remon2807)
  augustus 15, 2023
 • Vriendelijk en bekwaam personeel, liet alles netjes achter.

  Vanessa Verhage Avatar Vanessa Verhage
  juli 29, 2023

  Snelle afspraak, mooi stucwerk!

  sharon van hemert Avatar sharon van hemert
  juli 29, 2023

  Zeer goed in communicatie en erg snel en professioneel geholpen. Bedankt!

  Stan Van Rooijen Avatar Stan Van Rooijen
  juli 29, 2023
 • Ibra reageert snel, is vriendelijk en in no time is de offerte klaar! Ook al waren de werkzaamheden voor mij te vroeg. Hij geeft je een gevoel dat je altijd welkom bent, wat prettig is!

  K. D. Avatar K. D.
  juli 29, 2023

  We zijn ontzettend blij met het mooie kwalitatieve stucwerk en het (superstrakke!) schilderwerk dat gedaan is door de stukadoors en schilders van Van Ibra in ons nieuwe appartement. De communicatie was vriendelijk en Ibra reageert heel snel, heel prettig al met al! Ik zou deze schilders en stukadoors zeker aanbevelen 🙂

  media thumbnail 0media thumbnail 1media thumbnail 2media thumbnail 3
  Jana van Mierlo Avatar Jana van Mierlo
  juni 29, 2023

  Goede prijs, perfecte service en uitstekend resultaat! Zeker een aanrader! Bedankt voor het goede werk.

  MrFritza Avatar MrFritza
  juni 29, 2023

Vragen over soorten stucwerk

Wat kost een stukadoor? Wat kost stucwerk per m2? Welke soorten stucwerk zijn er en welke heb ik nodig? Hoe vind ik een goede stukadoor Amersfoort in mijn buurt? Welk type isolerende stuclaag is het beste voor mijn project? Wat zijn de stukadoor kosten? Kan ik een gratis offerte stucen en schilderen krijgen?

Wij zijn meer dan bereid al uw vragen te beantwoorden rondom de soorten stucwerk. Als u met ons team wilt spreken, neem dan contact met stukadoor Amersfoort op door direct te bellen of vul het contactformulier in. Van daaruit kunnen we uw project bekijken, een bezoek ter plaatse regelen, aanbevelingen doen en een gratis prijsopgave geven.

Stukadoorsbedrijf Amersfoort

Van Ibra Stukadoors en Schilders is een volledig gekwalificeerd stukadoorsbedrijf Amersfoort, dat alle aspecten van stucen en schilderen van woningen en bedrijven aanbiedt. Ons stukadoorsbedrijf Amersfoort heeft meer dan 25 jaar ervaring in de industrie en werkt aan alle soorten particuliere en commerciële projecten.

Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven (NOA) en wij verlenen dan ook een NOA-afbouwgarantie. Dankzij onze ervaring in de bouwwereld verrichten wij zowel kleine, maar ook zeker grote bouwprojecten. Bent u op zoek naar een betrouwbare en hoge kwaliteit stukadoor en schilder? Neem dan zeker contact op met Van Ibra stukadoor Amersfoort.

Sausklaar stucen

Stukadoor Amersfoort maakt alle wanden en plafonds glad voor het sausklaar stucen.

Spuitklaar stucwerk

Wilt u strakke wanden en muren? Dan is spuitklaar stucwerk het beste.

Behangklaar stucen

Behangklaar stucen is de goedkoopste vorm. Glad en gereed voor het behangen.

Stucwerk schilderen

Stukadoorsbedrijf Amersfoort heeft 25 jaar ervaring met stucen en stucwerk schilderen.