Stukadoor Amsterdam

 1. Home
 2. Stukadoor Amsterdam

Stukadoor Amsterdam inhuren

Stukadoor Amsterdam huurt u in voor al uw binnen en buiten stucwerk. Strakke muren en plafonds met een structuur. Buitenmuur stucen of binnen stucwerk, bij Van Ibra Amsterdam kunt u voor alle soorten stucwerk terecht. Wij bieden verschillende pakketten aan, waarbij wij de prijs van stucwerk berekenen per m2.

Als het stucwerk droog is kan er geverfd, gesausd of behangen worden. Ook daarvoor kunt u uiteraard terecht bij stukadoor Amsterdam. Bij stukadoorsbedrijf Van Ibra bent u gegarandeerd van een hoge kwaliteit. Neem eens contact met ons op, zodat we als stukadoor Amsterdam kunnen kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Reviews

 • Opdracht: muren met stuc boord stuken. Dit wordt zeer vakkundig gedaan, een goede terug koppeling in communicatie, ze komen op afgesproken tijd, het werk wat ze af leveren is ongelooflijk strak, werken erg netjes, zelfs het werk van de eerder stukadoor gecorrigeerd. De muren zijn na het stuken waterpas. En dat in oude huis!

  media thumbnail 0media thumbnail 1media thumbnail 2
  Ilse Paanakker Avatar Ilse Paanakker
  augustus 25, 2023

  Opdracht ging helemaal top! Ze hebben 60m2 stucwerk aangebracht. Snelle service, professioneel en op tijd. De mannen waren zo klaar en alles netjes afgewerkt en ze werkte netjes! Dankjewel!

  Alexander Janssens Avatar Alexander Janssens
  augustus 15, 2023

  Communicatie vooraf was goed en er werd snel gereageerd via de app op vragen. Muren waren mooi strak. Al met al tevreden met het resultaat!

  Remon (Remon2807) Avatar Remon (Remon2807)
  augustus 15, 2023
 • Vriendelijk en bekwaam personeel, liet alles netjes achter.

  Vanessa Verhage Avatar Vanessa Verhage
  juli 29, 2023

  Snelle afspraak, mooi stucwerk!

  sharon van hemert Avatar sharon van hemert
  juli 29, 2023

  Zeer goed in communicatie en erg snel en professioneel geholpen. Bedankt!

  Stan Van Rooijen Avatar Stan Van Rooijen
  juli 29, 2023
 • Ibra reageert snel, is vriendelijk en in no time is de offerte klaar! Ook al waren de werkzaamheden voor mij te vroeg. Hij geeft je een gevoel dat je altijd welkom bent, wat prettig is!

  K. D. Avatar K. D.
  juli 29, 2023

  We zijn ontzettend blij met het mooie kwalitatieve stucwerk en het (superstrakke!) schilderwerk dat gedaan is door de stukadoors en schilders van Van Ibra in ons nieuwe appartement. De communicatie was vriendelijk en Ibra reageert heel snel, heel prettig al met al! Ik zou deze schilders en stukadoors zeker aanbevelen 🙂

  media thumbnail 0media thumbnail 1media thumbnail 2media thumbnail 3
  Jana van Mierlo Avatar Jana van Mierlo
  juni 29, 2023

  Goede prijs, perfecte service en uitstekend resultaat! Zeker een aanrader! Bedankt voor het goede werk.

  MrFritza Avatar MrFritza
  juni 29, 2023

Soorten stucwerk uitgelegd

De prijs per m2 is afhankelijk van de soort werkzaamheden. Er zijn namelijk verschillende soorten stucwerk, waarbij het ene stucwerk meer arbeidsintensief is dan het andere. Hierdoor zijn de prijzen per m2 ook verschillend. U heeft keuze uit drie soorten stucwerk, namelijk behangklaar, sausklaar en spuitklaar stucwerk.

Bij behangklaar stucen egaliseert stukadoor Amsterdam de muren, waarbij oneffenheden op de muur weggewerkt worden. Sausklaar stucen kost meer tijd in de afwerking waardoor deze optie iets duurder per m2 is dan behangklaar stucwerk. Bij sausklaar en spuitklaar stucen krijgt de muur of plafond een strakke en tijdloze uitstraling heeft. Bij spuitklaar stucwerk is de ondergrond ook egaal, waarbij stukadoor Amsterdam nogmaals de ondergrond extra na sponst.

Stukadoorsbedrijf Amsterdam

Bent u op zoek naar een uitstekend en betrouwbaar stukadoorsbedrijf Amsterdam? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken. Bij stukadoorsbedrijf Amsterdam bent u in de juiste handen voor al het stucwerk binnen en buiten. Voor zowel muur stucen als plafond stucen. Stucadoorsbedrijf Amsterdam is specialist in stucwerk en pleisterwerk aanbrengen op plafonds en muren. Stuken is niet zo eenvoudig en is dan ook een ambacht op zich.

Wenst u een structuur in het stucwerk? Dan brengt onze stukadoor een sierpleister aan op de wand of plafond. Stucwerk met een structuur heeft een decoratieve functie. Wilt u meer informatie ontvangen over ons sierpleisterwerk? Neem gerust contact op of vraag een gratis offerte aan bij ons stucadoorsbedrijf Amsterdam.

Sausklaar stucen

Stukadoor Amsterdam maakt alle wanden en plafonds glad voor het sausklaar stucen.

Spuitklaar stucwerk

Bij spuitklaar stucwerk ziet u na het latex spuiten nagenoeg geen oneffenheden.

Behangklaar stucen

Voor behangklaar stucen vraagt u de experts van Van Ibra om een gratis offerte.

Stucwerk schilderen

Niet alleen voor stuken huurt u ons stucadoorsbedrijf in, maar ook voor stucwerk schilderen.

Menu