Stukadoor Amsterdam

  1. Home
  2. Stukadoor Amsterdam

Stukadoor Amsterdam inhuren

Stukadoor Amsterdam huurt u in voor al uw binnen en buiten stucwerk. Strakke muren en plafonds met een structuur. Buitenmuur stucen of binnen stucwerk, bij Van Ibra Amsterdam kunt u voor alle soorten stucwerk terecht. Wij bieden verschillende pakketten aan, waarbij wij de prijs van stucwerk berekenen per m2.

Als het stucwerk droog is kan er geverfd, gesausd of behangen worden. Ook daarvoor kunt u uiteraard terecht bij stukadoor Amsterdam. Bij stukadoorsbedrijf Van Ibra bent u gegarandeerd van een hoge kwaliteit. Neem eens contact met ons op, zodat we als stukadoor Amsterdam kunnen kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Reviews

Soorten stucwerk uitgelegd

De prijs per m2 is afhankelijk van de soort werkzaamheden. Er zijn namelijk verschillende soorten stucwerk, waarbij het ene stucwerk meer arbeidsintensief is dan het andere. Hierdoor zijn de prijzen per m2 ook verschillend. U heeft keuze uit drie soorten stucwerk, namelijk behangklaar, sausklaar en spuitklaar stucwerk.

Bij behangklaar stucen egaliseert stukadoor Amsterdam de muren, waarbij oneffenheden op de muur weggewerkt worden. Sausklaar stucen kost meer tijd in de afwerking waardoor deze optie iets duurder per m2 is dan behangklaar stucwerk. Bij sausklaar en spuitklaar stucen krijgt de muur of plafond een strakke en tijdloze uitstraling heeft. Bij spuitklaar stucwerk is de ondergrond ook egaal, waarbij stukadoor Amsterdam nogmaals de ondergrond extra na sponst.

Stukadoorsbedrijf Amsterdam

Bent u op zoek naar een uitstekend en betrouwbaar stukadoorsbedrijf Amsterdam? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken. Bij stukadoorsbedrijf Amsterdam bent u in de juiste handen voor al het stucwerk binnen en buiten. Voor zowel muur stucen als plafond stucen. Stucadoorsbedrijf Amsterdam is specialist in stucwerk en pleisterwerk aanbrengen op plafonds en muren. Stuken is niet zo eenvoudig en is dan ook een ambacht op zich.

Wenst u een structuur in het stucwerk? Dan brengt onze stukadoor een sierpleister aan op de wand of plafond. Stucwerk met een structuur heeft een decoratieve functie. Wilt u meer informatie ontvangen over ons sierpleisterwerk? Neem gerust contact op of vraag een gratis offerte aan bij ons stucadoorsbedrijf Amsterdam.

Sausklaar stucen

Stukadoor Amsterdam maakt alle wanden en plafonds glad voor het sausklaar stucen.

Spuitklaar stucwerk

Bij spuitklaar stucwerk ziet u na het latex spuiten nagenoeg geen oneffenheden.

Behangklaar stucen

Voor behangklaar stucen vraagt u de experts van Van Ibra om een gratis offerte.

Stucwerk schilderen

Niet alleen voor stuken huurt u ons stucadoorsbedrijf in, maar ook voor stucwerk schilderen.

Menu