Stukadoor Den Haag

Vakkundige stukadoor Den Haag

Bent u op zoek naar een vakkundige stukadoor Den Haag? Een stukadoor die u adviseert over de verschillende soorten stucwerk en een scherpe offerte geeft? Dan neemt u contact op met stukadoorsbedrijf Van Ibra. We zijn een gepassioneerd team van stukadoors en schilders die uw muren en plafonds er weer glad, strak en gloednieuw uit laten zien. We pleisteren zowel binnen als buiten. En geen klus is te groot of te klein voor stukadoor Den Haag.

Heeft u als particulier of bedrijf een stukadoor Den Haag nodig? Neem dan contact op met Van Ibra stukadoor Den Haag. Wij werken enkel met materialen van hoge kwaliteit, waardoor ons stucwerk er ook in de toekomst nog prachtig uit blijft zien. Bent u op zoek naar een vakkundige stukadoor in Den Haag? Stel het aanvragen van een gratis offerte voor uw stucwerk dan ook niet langer uit.

Reviews

 • Opdracht: muren met stuc boord stuken. Dit wordt zeer vakkundig gedaan, een goede terug koppeling in communicatie, ze komen op afgesproken tijd, het werk wat ze af leveren is ongelooflijk strak, werken erg netjes, zelfs het werk van de eerder stukadoor gecorrigeerd. De muren zijn na het stuken waterpas. En dat in oude huis!

  media thumbnail 0media thumbnail 1media thumbnail 2
  Ilse Paanakker Avatar Ilse Paanakker
  augustus 25, 2023

  Opdracht ging helemaal top! Ze hebben 60m2 stucwerk aangebracht. Snelle service, professioneel en op tijd. De mannen waren zo klaar en alles netjes afgewerkt en ze werkte netjes! Dankjewel!

  Alexander Janssens Avatar Alexander Janssens
  augustus 15, 2023

  Communicatie vooraf was goed en er werd snel gereageerd via de app op vragen. Muren waren mooi strak. Al met al tevreden met het resultaat!

  Remon (Remon2807) Avatar Remon (Remon2807)
  augustus 15, 2023
 • Vriendelijk en bekwaam personeel, liet alles netjes achter.

  Vanessa Verhage Avatar Vanessa Verhage
  juli 29, 2023

  Ibra reageert snel, is vriendelijk en in no time is de offerte klaar! Ook al waren de werkzaamheden voor mij te vroeg. Hij geeft je een gevoel dat je altijd welkom bent, wat prettig is!

  K. D. Avatar K. D.
  juli 29, 2023

  Snelle afspraak, mooi stucwerk!

  sharon van hemert Avatar sharon van hemert
  juli 29, 2023
 • Zeer goed in communicatie en erg snel en professioneel geholpen. Bedankt!

  Stan Van Rooijen Avatar Stan Van Rooijen
  juli 29, 2023

  Top stucadoor, keurig op tijd, werken netjes, aardige mensen en strak plafond, wat wil je nog meer.

  Paula Visch Avatar Paula Visch
  juni 29, 2023

  Goede prijs, perfecte service en uitstekend resultaat! Zeker een aanrader! Bedankt voor het goede werk.

  MrFritza Avatar MrFritza
  juni 29, 2023

Soorten stucwerk uitgelegd

Wie beweert dat stucen eenvoudig is, die liegt. Een muur stucen, laat staan een plafond, is een moeilijke klus. Er komt meer bij het stucwerk kijken dan alleen een troffel, een drijver, en afwerkmortel. Daarnaast is er ook onderscheid tussen behangklaar stucwerk, sausklaar stucwerk, en spuitklaar stucwerk. Wilt u meer weten? Neem dan zeker eens contact op met Van Ibra stukadoorsbedrijf.

Onze vriendelijke en professionele stukadoors en schilders zijn goed op de hoogte van de verschillende soorten stucwerk. Vraag ons advies voor uw stucwerk in huis, kantoor of bedrijfspand. Bovendien komen ons vaklieden van Van Ibra altijd op tijd, we houden ons aan de afspraken en laten na de klus een opgeruimde en schone woning achter. Vertrouw en bouw op stukadoor Den Haag. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor het stucen van uw muren, plafonds of buitenwerk.

Stukadoorsbedrijf Den Haag

Als stukadoorsbedrijf Den Haag bieden wij een hoge kwaliteit en deskundigheid aan. Wij zijn dan ook al jarenlang gespecialiseerd in de diensten van stucen en schilderen. Dit is ons vak en specialisme. Wij zijn dan ook van mening dat diversifiëring naar andere huizenbouw gebieden de kwaliteit van ons vakmanschap aantasten. Dat is de reden dat wij ons specifiek bezighouden met het opleveren van strakke, mooie en muren en plafonds. Daar vallen uiteraard ook buitenmuren onder.

Als stukadoor Den Haag werken wij al vele jaren samen met een vast team van stukadoors en schilders. Daarom weten wij ook wat wij als stucadoorsbedrijf Den Haag leveren. U bent daarbij verzekerd van een hoge vakbekwaamheid en nauwkeurigheid. En dat tegen een scherpe stukadoor prijs. Als stukadoor in Den Haag hanteren we transparante prijzen per m2 voor het soort stucwerk. Dit kan zijn een muur behangklaar stucen, plafond sausklaar stucen of spuitklaar stucwerk. Vraag een gratis offerte aan.

Sausklaar stucen

Stukadoor Den Haag maakt alle wanden en plafonds glad voor het sausklaar stucen.

Spuitklaar stucwerk

Wilt u strakke wanden en muren? Dan is spuitklaar stucwerk het beste.

Behangklaar stucen

Behangklaar stucen is de goedkoopste vorm. Glad en gereed voor het behangen.

Stucwerk schilderen

Stukadoorsbedrijf Den Haag heeft 25 jaar ervaring met stucen en stucwerk schilderen.