Stukadoor Haarlem

Stukadoor Haarlem inhuren

Voor gladde, strakke muren zonder oneffenheden huurt u uw lokale stukadoor Haarlem in. Ons team van professionals stucen muren en plafonds, waarna wij ook het stucwerk schilderen. Wij zijn op de hoogte van de laatste technieken van alle soorten stucwerk. Van sausklaar stucen tot spuitklaar stucwerk en natuurlijk ook behangklaar stucen. Ook voor sierpleister aanbrengen (spachtelputz) kunt u bij stukadoor Haarlem terecht. Vraag een offerte aan.

Alle producten en materialen die stukadoor Haarlem gebruikt zijn louter van de hoogste kwaliteit. Waarbij onze stukadoor diensten uitgevoerd worden volgens onberispelijke normen. Wees gerust dat de vriendelijke, professionele vakmensen waaruit ons team bestaat, voortdurend stipt en doelgericht zijn. Van Ibra stukadoorsbedrijf Haarlem zorgt er altijd voor dat alles volledig is opgeruimd als het vereiste werk voltooid is.

Reviews

 • Opdracht: muren met stuc boord stuken. Dit wordt zeer vakkundig gedaan, een goede terug koppeling in communicatie, ze komen op afgesproken tijd, het werk wat ze af leveren is ongelooflijk strak, werken erg netjes, zelfs het werk van de eerder stukadoor gecorrigeerd. De muren zijn na het stuken waterpas. En dat in oude huis!

  media thumbnail 0media thumbnail 1media thumbnail 2
  Ilse Paanakker Avatar Ilse Paanakker
  augustus 25, 2023

  Opdracht ging helemaal top! Ze hebben 60m2 stucwerk aangebracht. Snelle service, professioneel en op tijd. De mannen waren zo klaar en alles netjes afgewerkt en ze werkte netjes! Dankjewel!

  Alexander Janssens Avatar Alexander Janssens
  augustus 15, 2023

  Communicatie vooraf was goed en er werd snel gereageerd via de app op vragen. Muren waren mooi strak. Al met al tevreden met het resultaat!

  Remon (Remon2807) Avatar Remon (Remon2807)
  augustus 15, 2023
 • Vriendelijk en bekwaam personeel, liet alles netjes achter.

  Vanessa Verhage Avatar Vanessa Verhage
  juli 29, 2023

  Ibra reageert snel, is vriendelijk en in no time is de offerte klaar! Ook al waren de werkzaamheden voor mij te vroeg. Hij geeft je een gevoel dat je altijd welkom bent, wat prettig is!

  K. D. Avatar K. D.
  juli 29, 2023

  Snelle afspraak, mooi stucwerk!

  sharon van hemert Avatar sharon van hemert
  juli 29, 2023
 • Zeer goed in communicatie en erg snel en professioneel geholpen. Bedankt!

  Stan Van Rooijen Avatar Stan Van Rooijen
  juli 29, 2023

  Top stucadoor, keurig op tijd, werken netjes, aardige mensen en strak plafond, wat wil je nog meer.

  Paula Visch Avatar Paula Visch
  juni 29, 2023

  Goede prijs, perfecte service en uitstekend resultaat! Zeker een aanrader! Bedankt voor het goede werk.

  MrFritza Avatar MrFritza
  juni 29, 2023

Stucen en schilderwerk

Bij Stukadoor Haarlem kunt u uiteraard terecht voor stucen, maar ook voor al het soort schilderwerk. Ten eerste kunnen wij het stucwerk schilderen. Dit gaat dan om sausklaar stucen, waarna wij de muur of plafond schilderen. Stucwerk spuiten met latex verf behoort ook tot de mogelijkheden. Bij spuitklaar stucen maken we de muren nog egaler dan bij sausklaar stucen.

De techniek die we gebruiken bij stucwerk spuiten heeft texspuiten. Hierbij wordt de latexverf met een spuit op het oppervlak aangebracht. Indien u houdt van zeer strakke afgewerkte muren of plafonds, dan is spuitklaar stucwerk de beste optie voor u. Bij Van Ibra stukadoor Haarlem stuken wij niet alleen de binnenmuren, plafonds en buitenmuren, maar wij verzorgen ook het schilderwerk. Vraag meer informatie aan bij stukadoor Haarlem.

Stucadoorsbedrijf Haarlem

Van Ibra Stukadoors en Schilders is een traditioneel stucadoorsbedrijf Haarlem al meer dan 25 jaar ervaring heeft in deze branche. Onze passie ligt in het gebruik van natuurlijke materialen om unieke bepleisteringen te maken die zowel tijdloos als mooi zijn. We maken en plaatsen hoogwaardige spachtelputz in een brede waaier van kleuren en texturen van kalkpleistertechnieken. Waaronder Tadelakt, Marmorino en Venetiaans stucwerk.

Wij leveren hoge kwaliteit hedendaags ambachtelijk werk dat zo authentiek mogelijk is, zowel in materiaal als in techniek. Door onze kernwaarden van vakmanschap, kunstzinnigheid en zorg voor het milieu hoog te houden, garanderen we de kwaliteit van ons stukadoor werk volledig. Wilt u meer weten over ons diensten als stukadoor en schilder? Neem dan zeker eens contact op met stucadoorsbedrijf Haarlem of vraag een gratis offerte aan.

Sausklaar stucen

Stukadoor Haarlem verzorgt alle wanden en plafonds tot in de puntjes met sausklaar stucen.

Spuitklaar stucwerk

Voor spuitklaar stucwerk en latex spuiten in elke kleur, schakelt u stukadoor Haarlem in.

Behangklaar stucen

Muren behangklaar stucen? Vraag de experts van Van Ibra voor een gratis offerte.

Stucwerk schilderen

Na het stucen kunnen wij ook het stucwerk schilderen, en dat voor aan all-in prijs.