Stukadoor Heemskerk

Stukadoor Heemskerk inhuren

Stukadoor Heemskerk bieden een hoge kwaliteit stukadoorsdiensten aan, uitgevoerd door ervaren en gekwalificeerde vaklieden. Wij zijn gespecialiseerd in alle aspecten van stukadoorswerk en verlenen diensten aan zowel particulieren als commerciële klanten. Als het op professioneel stucwerk aankomt, is geen enkele klus te klein of te groot voor stukadoor Heemskerk.

Ons betrouwbare team van enthousiaste stukadoor Heemskerk voldoet niet alleen tot in de perfectie aan uw behoeften en deadlines, maar we streven er vooral naar de stress van het proces weg te nemen. Zodat u achterover kan leunen en kan ontspannen, met de wetenschap dat wij het stucwerk en schilderwerk in één keer goed doen.

Reviews

 • Opdracht: muren met stuc boord stuken. Dit wordt zeer vakkundig gedaan, een goede terug koppeling in communicatie, ze komen op afgesproken tijd, het werk wat ze af leveren is ongelooflijk strak, werken erg netjes, zelfs het werk van de eerder stukadoor gecorrigeerd. De muren zijn na het stuken waterpas. En dat in oude huis!

  media thumbnail 0media thumbnail 1media thumbnail 2
  Ilse Paanakker Avatar Ilse Paanakker
  augustus 25, 2023

  Opdracht ging helemaal top! Ze hebben 60m2 stucwerk aangebracht. Snelle service, professioneel en op tijd. De mannen waren zo klaar en alles netjes afgewerkt en ze werkte netjes! Dankjewel!

  Alexander Janssens Avatar Alexander Janssens
  augustus 15, 2023

  Communicatie vooraf was goed en er werd snel gereageerd via de app op vragen. Muren waren mooi strak. Al met al tevreden met het resultaat!

  Remon (Remon2807) Avatar Remon (Remon2807)
  augustus 15, 2023
 • Vriendelijk en bekwaam personeel, liet alles netjes achter.

  Vanessa Verhage Avatar Vanessa Verhage
  juli 29, 2023

  Ibra reageert snel, is vriendelijk en in no time is de offerte klaar! Ook al waren de werkzaamheden voor mij te vroeg. Hij geeft je een gevoel dat je altijd welkom bent, wat prettig is!

  K. D. Avatar K. D.
  juli 29, 2023

  Snelle afspraak, mooi stucwerk!

  sharon van hemert Avatar sharon van hemert
  juli 29, 2023
 • Zeer goed in communicatie en erg snel en professioneel geholpen. Bedankt!

  Stan Van Rooijen Avatar Stan Van Rooijen
  juli 29, 2023

  Top stucadoor, keurig op tijd, werken netjes, aardige mensen en strak plafond, wat wil je nog meer.

  Paula Visch Avatar Paula Visch
  juni 29, 2023

  Goede prijs, perfecte service en uitstekend resultaat! Zeker een aanrader! Bedankt voor het goede werk.

  MrFritza Avatar MrFritza
  juni 29, 2023

Soorten stucwerk om uit te kiezen

Onder stucen vallen meerdere soorten stucwerk. Wilt u bijvoorbeeld de woonkamer wand behangen? Dan is het noodzaak dat eerst de muur behangklaar wordt gemaakt middels stucwerk. Wilt u het plafond verven? Dan maakten stukadoor Heemskerk de muur sausklaar of spuitklaar. Bij spuitklaar stucen is de muur of plafond nog strakker, gladder en dichter afgewerkt dan bij sausklaar stucwerk.

De prijs tussen de verschillende soorten stucwerk is uiteraard ook divers. Stucwerk spuiten en gereed maken voor het latex spuiten is het meest bewerkelijk. Behangklaar stucwerk vergt minder tijd en is dan ook de meest goedkope oplossing. Wilt u weten welk soort stucwerk het beste bij uw project past en wat de stukadoor kosten zijn? Neem contact met stukadoor Heemskerk voor advies en een offerte op maat.

Stucadoorsbedrijf Heemskerk

Stucadoorsbedrijf Heemskerk heeft meer dan 25 jaar ervaring in het stukadoor vak. Daardoor kunnen we u verzekeren dat we de beste service bieden en de zekerheid dat de klus direct de eerste keer goed geklaard is. En uiteraard ontvangt u garantie. Van Ibra stucadoorsbedrijf Heemskerk is namelijk aangesloten bij de Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven (NOA) en verlenen een NOA-afbouwgarantie.

Heeft u een stukadoor project of schilderwerk? Neem dan eens contact met ons op. Wij komen bovendien graag bij u op locatie langs, zodat we het project kunnen bespreken. Uiteraard geven wij ook advies over welke soort stucwerk en schilderwerk het beste bij de werkzaamheden passen. U ontvangt van stukadoor Heemskerk een gratis offerte met transparante prijzen per m2.

Sausklaar stucen

Stukadoor Heemskerk maken alle wanden en plafonds egaal voor het sausklaar stucen.

Spuitklaar stucwerk

Met spuitklaar stucwerk kunt u de wanden en plafond in elke kleur laten spuiten.

Behangklaar stucen

Behangklaar stucen is de beste optie als u de wand wilt behangen. Goedkoop & strak.

Stucwerk schilderen

Stucwerk schilderen kunt u ook uitbesteden aan de experts van ons stukadoorsbedrijf.