Stukadoor Hilversum

Stukadoor Hilversum

Beste stukadoor Hilversum

Wanneer u op zoek bent naar de beste stukadoor Hilversum, dan heeft u deze gevonden. Bij Van Ibra werken namelijk de beste stukadoors en schilders die u maar bedenken kunt. Wij staan als stukadoor Hilversum bekend om onze hoge kwaliteit stucwerk voor zowel binnen muren en plafond stucwerk als buiten muren stucen. Ook voor latex spuiten en stucwerk schilderen kunt u terecht bij de beste stukadoor Hilversum en omgeving.

Ons enthousiaste team zorgt er namelijk voor dat al uw wanden en plafonds er weer strak bij staan. Dit doen wij voor particulieren, maar ook voor zakelijke klanten. Als bedrijf wilt u dat uw bedrijfsruimte een afspiegeling is van uw diensten. Als de muren er niet strak bij staan, is dit geen goed visitekaartje. Stukadoor Hilversum helpt u daarbij. Vraag daarom vandaag nog een gratis offerte aan bij stukadoor Hilversum en wij zorgen dat alle muren en plafonds (binnen en buiten) er pico bello uitzien.

Reviews

 • Opdracht: muren met stuc boord stuken. Dit wordt zeer vakkundig gedaan, een goede terug koppeling in communicatie, ze komen op afgesproken tijd, het werk wat ze af leveren is ongelooflijk strak, werken erg netjes, zelfs het werk van de eerder stukadoor gecorrigeerd. De muren zijn na het stuken waterpas. En dat in oude huis!

  media thumbnail 0media thumbnail 1media thumbnail 2
  Ilse Paanakker Avatar Ilse Paanakker
  augustus 25, 2023

  Opdracht ging helemaal top! Ze hebben 60m2 stucwerk aangebracht. Snelle service, professioneel en op tijd. De mannen waren zo klaar en alles netjes afgewerkt en ze werkte netjes! Dankjewel!

  Alexander Janssens Avatar Alexander Janssens
  augustus 15, 2023

  Communicatie vooraf was goed en er werd snel gereageerd via de app op vragen. Muren waren mooi strak. Al met al tevreden met het resultaat!

  Remon (Remon2807) Avatar Remon (Remon2807)
  augustus 15, 2023
 • Vriendelijk en bekwaam personeel, liet alles netjes achter.

  Vanessa Verhage Avatar Vanessa Verhage
  juli 29, 2023

  Ibra reageert snel, is vriendelijk en in no time is de offerte klaar! Ook al waren de werkzaamheden voor mij te vroeg. Hij geeft je een gevoel dat je altijd welkom bent, wat prettig is!

  K. D. Avatar K. D.
  juli 29, 2023

  Snelle afspraak, mooi stucwerk!

  sharon van hemert Avatar sharon van hemert
  juli 29, 2023
 • Zeer goed in communicatie en erg snel en professioneel geholpen. Bedankt!

  Stan Van Rooijen Avatar Stan Van Rooijen
  juli 29, 2023

  Top stucadoor, keurig op tijd, werken netjes, aardige mensen en strak plafond, wat wil je nog meer.

  Paula Visch Avatar Paula Visch
  juni 29, 2023

  Goede prijs, perfecte service en uitstekend resultaat! Zeker een aanrader! Bedankt voor het goede werk.

  MrFritza Avatar MrFritza
  juni 29, 2023

Verschillende soorten stucwerk bij Van Ibra

Bij Van Ibra stukadoorsbedrijf zijn wij gespecialiseerd in verschillende soorten stucwerk. Bij een muur of plafond stucen heeft u namelijk de keuze uit diverse soorten stucwerk. De meest voordelig vorm is behangklaar stucen. Stukadoor Hilversum repareert beschadigingen en vullen oneffenheden aan de muur op. Na behandeling is deze weer egaal. Behangklaar stucwerk is daarnaast ook geschikt als ondergrond voor sierpleister stucwerk. Ook wel bekend als spachtelputz.

Wilt u de muren verven? Dan kiest u voor sausklaar stucen of spuitklaar stucwerk voor latex spuiten. Zodra stukadoor Hilversum klaar is met het stucwerk, verven of spuiten onze schilders de muur of het plafond in iedere gewenste kleur. Want stucwerk schilderen doen wij ook. Zo brengt u alles onder bij één vertrouwd en hoogwaardig adres. Wel zo fijn. Wilt u weten hoeveel stukadoor Hilversum kost? Wij stellen graag een scherpe offerte voor u op, waarbij wij transparante prijzen per m2 hanteren.

Stucadoorsbedrijf Hilversum

Allround stucadoorsbedrijf Hilversum heeft een uitstekende reputatie in de omgeving van Hilversum. Bij ons staat de hoge kwaliteit van afwerkings- en stukadoorswerk natuurlijk altijd voorop, tezamen met betrouwbaarheid, transparantie en integriteit. Ons hoogopgeleide professionele personeel van stukadoors en schilders gaan iedere dag weer met grote passie aan de slag. Wilt u dat wij uw muren en plafonds komen stucen en schilderen? Neem dan eens contact op met ons stucadoorsbedrijf Hilversum.

Doordat wij een kleine onderneming zijn, hebben wij geen grote overhead kosten. Daardoor bieden wij scherpe stukadoor prijzen aan per m2. En kunnen wij sneller, goedkoper en ook persoonlijker werken. Waarom neemt u vandaag geen contact op met stukadoor Hilversum, zodat u gelijk meer informatie ontvangt over ons magnifieke stucwerk? Wij zijn een kei in ons vak en geven u graag gratis advies over de te behandelen muren en plafonds. Zowel binnen als buiten. Maak een afspraak en wij komen bij u langs.

Sausklaar stucen

Stukadoor Hilversum maakt alle wanden en plafonds glad voor het sausklaar stucen.

Spuitklaar stucwerk

Bij spuitklaar stucwerk ziet u na het latex spuiten nagenoeg geen oneffenheden.

Behangklaar stucen

Voor behangklaar stucen vraagt u de experts van Van Ibra Hilversum om een gratis offerte.

Stucwerk schilderen

Zodra stukadoor Hilversum klaar is met stucen, gaan wij verder met het stucwerk schilderen.