Stukadoor Hoofddorp

Stukadoor Hoofddorp: stucen en schilderwerk

Stukadoor Hoofddorp kan al uw pleister- en schilderwerk aan. Van binnen of buitenmuur stucen, plafond stucen tot schilderwerk. Voor alle soorten stucwerk schakelt u Van Ibra Stukadoors en Schilders in. Wij behandelen zowel particuliere als commerciële projecten. Ons team is volledig gekwalificeerd, opgeleid en gecertificeerd op het hoogste niveau.

Stukadoor Hoofddorp heeft meer dan 25 jaar ervaring en streeft altijd naar een eersteklas resultaat. We streven er ook naar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. We zijn bijzonder trots op ons werk. Daarom zijn we niet alleen een toonaangevend stukadoorsbedrijf in Hoofddorp en omgeving, maar bieden we onze klanten ook een volledige NOA-afbouwgarantie als bewijs van onze inzet. Dit wordt ondersteund door positieve feedback van onze klanten.

Reviews

 • Opdracht: muren met stuc boord stuken. Dit wordt zeer vakkundig gedaan, een goede terug koppeling in communicatie, ze komen op afgesproken tijd, het werk wat ze af leveren is ongelooflijk strak, werken erg netjes, zelfs het werk van de eerder stukadoor gecorrigeerd. De muren zijn na het stuken waterpas. En dat in oude huis!

  media thumbnail 0media thumbnail 1media thumbnail 2
  Ilse Paanakker Avatar Ilse Paanakker
  augustus 25, 2023

  Opdracht ging helemaal top! Ze hebben 60m2 stucwerk aangebracht. Snelle service, professioneel en op tijd. De mannen waren zo klaar en alles netjes afgewerkt en ze werkte netjes! Dankjewel!

  Alexander Janssens Avatar Alexander Janssens
  augustus 15, 2023

  Communicatie vooraf was goed en er werd snel gereageerd via de app op vragen. Muren waren mooi strak. Al met al tevreden met het resultaat!

  Remon (Remon2807) Avatar Remon (Remon2807)
  augustus 15, 2023
 • Vriendelijk en bekwaam personeel, liet alles netjes achter.

  Vanessa Verhage Avatar Vanessa Verhage
  juli 29, 2023

  Ibra reageert snel, is vriendelijk en in no time is de offerte klaar! Ook al waren de werkzaamheden voor mij te vroeg. Hij geeft je een gevoel dat je altijd welkom bent, wat prettig is!

  K. D. Avatar K. D.
  juli 29, 2023

  Snelle afspraak, mooi stucwerk!

  sharon van hemert Avatar sharon van hemert
  juli 29, 2023
 • Zeer goed in communicatie en erg snel en professioneel geholpen. Bedankt!

  Stan Van Rooijen Avatar Stan Van Rooijen
  juli 29, 2023

  Top stucadoor, keurig op tijd, werken netjes, aardige mensen en strak plafond, wat wil je nog meer.

  Paula Visch Avatar Paula Visch
  juni 29, 2023

  Goede prijs, perfecte service en uitstekend resultaat! Zeker een aanrader! Bedankt voor het goede werk.

  MrFritza Avatar MrFritza
  juni 29, 2023

Vragen over soorten stucwerk en kosten?

Wat kost een stukadoor? Wat kost stucwerk per m2? Uit welke soorten stucwerk kan ik kiezen? Welk type isolerende stuclaag is het beste voor mijn project? Wat zijn de stukadoor kosten? Allemaal vragen die wellicht door uw hoofd spelen. Bij een renovatie project, uitbouw of verbouwing komt altijd veel kijken. En het is op zich niet vreemd dat u daarover vragen heeft.

Stukadoor Hoofddorp is meer dan bereid al uw vragen te beantwoorden rondom de soorten stucwerk en schilderwerk. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in plafonds en muren stucen als ook het stucwerk schilderen. Wilt u advies over de soorten stucwerk en wat de kosten daarvan zijn? Neem dan contact op met stukadoor Hoofddorp. Dit kan via het contactformulier of telefonisch. Wij kunnen eventueel bij u langskomen om het project door te nemen, advies te geven en een gratis offerte op te stellen.

Stucadoorsbedrijf Hoofddorp

Van Ibra Stukadoors en Schilders is een volledig gekwalificeerd stukadoorsbedrijf Hoofddorp. Alle soorten stucwerk en schilderwerk voor huizen en bedrijven kunt u door ons laten verrichten. Ons stukadoorsbedrijf in Hoofddorp is al meer dan 25 jaar actief en heeft een grote verscheidenheid aan residentiële en commerciële projecten voltooid.

Wilt u ook strakke, egale en hoge kwaliteit muren of plafonds? Dan neemt u gewoon contact op met Van Ibra Stukadoors en Schilders. Wij geven gratis advies en maken een vrijblijvende offerte voor u op. Wij hanteren bovendien transparantie prijzen per m2 voor het soort stucwerk. Meer weten? Contacteer stukadoor Hoofddorp of vraag gelijk een vrijblijvende prijsopgave aan.

Sausklaar stucen

Stukadoor Hoofddorp maakt alle wanden en plafonds glad voor het sausklaar stucen.

Spuitklaar stucwerk

Bij spuitklaar stucwerk ziet u na het latex spuiten nagenoeg geen oneffenheden.

Behangklaar stucen

Voor behangklaar stucen vraagt u de experts van Van Ibra Hoofddorp om een gratis offerte.

Stucwerk schilderen

Zodra stukadoor Hoofddorp klaar is met stucen, gaan wij verder met het stucwerk schilderen.