Stukadoor Hoorn

Stukadoor Hoorn

Stukadoor Hoorn nodig?

Bent u op zoek naar een betrouwbare, lokale en goede stukadoor Hoorn? Bij Van Ibra Stukadoors en Schilders kunt u terecht voor al het stucwerk en schilderwerk. Of dit nu voor een verbouwing is, een renovatie project of een uitbouw, wij verzorgen al het stucwerk. Voor muur of plafond stucen in huis, maar ook voor buitenmuur stucen. Bovendien kunt u stukadoor Hoorn ook inhuren voor het stucwerk schilderen.

Als stukadoorsbedrijf in Hoorn richten wij ons op particulieren en commerciële klanten. Het maakt hierbij niet uit of het om een klein of groot stukadoorsproject gaat. Wij klaren namelijk iedere stucwerk of schilderwerk klus. Naast dat wij advies over het beste stucwerk geven en een hoge kwaliteit werk afleveren, ontvangt u ook nog eens een garantie. Wilt u meer weten over uw lokale stukadoor Hoorn en onze stukadoor kosten? Vraag dan gratis een offerte aan via het contactformulier.

Reviews

 • Opdracht: muren met stuc boord stuken. Dit wordt zeer vakkundig gedaan, een goede terug koppeling in communicatie, ze komen op afgesproken tijd, het werk wat ze af leveren is ongelooflijk strak, werken erg netjes, zelfs het werk van de eerder stukadoor gecorrigeerd. De muren zijn na het stuken waterpas. En dat in oude huis!

  media thumbnail 0media thumbnail 1media thumbnail 2
  Ilse Paanakker Avatar Ilse Paanakker
  augustus 25, 2023

  Opdracht ging helemaal top! Ze hebben 60m2 stucwerk aangebracht. Snelle service, professioneel en op tijd. De mannen waren zo klaar en alles netjes afgewerkt en ze werkte netjes! Dankjewel!

  Alexander Janssens Avatar Alexander Janssens
  augustus 15, 2023

  Communicatie vooraf was goed en er werd snel gereageerd via de app op vragen. Muren waren mooi strak. Al met al tevreden met het resultaat!

  Remon (Remon2807) Avatar Remon (Remon2807)
  augustus 15, 2023
 • Vriendelijk en bekwaam personeel, liet alles netjes achter.

  Vanessa Verhage Avatar Vanessa Verhage
  juli 29, 2023

  Ibra reageert snel, is vriendelijk en in no time is de offerte klaar! Ook al waren de werkzaamheden voor mij te vroeg. Hij geeft je een gevoel dat je altijd welkom bent, wat prettig is!

  K. D. Avatar K. D.
  juli 29, 2023

  Snelle afspraak, mooi stucwerk!

  sharon van hemert Avatar sharon van hemert
  juli 29, 2023
 • Zeer goed in communicatie en erg snel en professioneel geholpen. Bedankt!

  Stan Van Rooijen Avatar Stan Van Rooijen
  juli 29, 2023

  Top stucadoor, keurig op tijd, werken netjes, aardige mensen en strak plafond, wat wil je nog meer.

  Paula Visch Avatar Paula Visch
  juni 29, 2023

  Goede prijs, perfecte service en uitstekend resultaat! Zeker een aanrader! Bedankt voor het goede werk.

  MrFritza Avatar MrFritza
  juni 29, 2023

Keuze soorten stucwerk

Bij stucwerk zijn er verschillende soorten waar u uit kunt kiezen. Ook de prijs is hierbij divers, waarbij wij een m2 prijs hanteren. De meest goedkope soort is behangklaar stucen. Daarbij werken wij oneffenheden in de muren weg, zodat deze klaar is voor het behang. Deze vorm van stucwerk is ook geschikt voor sierpleister aanbrengen, wat stukadoor Hoorn ook voor u uitvoert.

Wilt u de muren een kleur geven door middel van schilderwerk? Dan kiest u voor sausklaar stucen of spuitklaar stucwerk. Hierbij maakt stukadoor Hoorn de muren egaal en werken we alle oneffenheden keurig weg. Voor latex spuiten worden de muren nog een keer na gesponst voor een nog gladder resultaat. Strakke, egale en gekleurde muren en plafonds middels schilderen of latex spuiten. Voor alle soorten stukadoorwerk en stucwerk schilderen huurt u stukadoorsbedrijf Van Ibra in.

Stucadoorsbedrijf Hoorn biedt NOA garantie

Van Ibra Stukadoors en Schilders is een volledig gekwalificeerd stucadoorsbedrijf Hoorn. Wij bieden alle aspecten van stucen en schilderen voor de woningbouw en utilitaire bouw aan. Ons stucadoorsbedrijf Hoorn heeft meer dan 25 jaar ervaring in de branche. En werkt aan alle soorten particuliere en commerciële projecten.

Van Ibra Stukadoors en Schilders is bovendien aangesloten bij de Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven (NOA). Wij verlenen daarom ook een NOA-afbouwgarantie. Wij hebben ervaring in veel verschillend bouwprojecten. Van kleine renovatie werkzaamheden tot grote commerciële kantoorcomplexen en bouwprojecten. Bent u op zoek naar een betrouwbare en hoge kwaliteit stukadoor en schilder? Neem dan contact op met Van Ibra stukadoor Hoorn.

Sausklaar stucen

Stukadoor Hoorn maakt alle wanden en plafonds glad voor het sausklaar stucen.

Spuitklaar stucwerk

Bij spuitklaar stucwerk ziet u na het latex spuiten nagenoeg geen oneffenheden.

Behangklaar stucen

Voor behangklaar stucen vraagt u de experts van Van Ibra Hoorn om een gratis offerte.

Stucwerk schilderen

Zodra stukadoor Hoorn klaar is met stucen, gaan wij verder met het stucwerk schilderen.