Stukadoor Leiden

Op zoek naar goede stukadoor Leiden?

Bent u op zoek naar een goede stukadoor Leiden? Huur dan onze vakbekwame stukadoors en schilders in voor uw klus. Ons enthousiaste team van professionals stucen muren en plafonds. Zowel binnen als buiten. Voor het stucwerk schilderen, kunt u ook bij stukadoor Leiden terecht. Wij zijn uiteraard op de hoogte van de laatste technieken voor alle soorten stucwerk. Van behangklaar stucen, waarbij wij de oneffenheden verwijderen, tot sausklaar stucen en spuitklaar stucwerk.

Wilt u sierpleister laten aanbrengen? Ook daarvoor huurt u stukadoor Leiden in. Wij behandelen de muren en plafonds voor ieder gewenst soort stucwerk. De materialen die wij gebruiken voor de muren en plafonds zijn van hoge kwaliteit. En dat sprankelt dan ook van ons vakwerk af. Zodra het vereiste stucwerk voltooid is, zorgen wij natuurlijk voor een opgeruimde ruimte.

Reviews

 • Opdracht: muren met stuc boord stuken. Dit wordt zeer vakkundig gedaan, een goede terug koppeling in communicatie, ze komen op afgesproken tijd, het werk wat ze af leveren is ongelooflijk strak, werken erg netjes, zelfs het werk van de eerder stukadoor gecorrigeerd. De muren zijn na het stuken waterpas. En dat in oude huis!

  media thumbnail 0media thumbnail 1media thumbnail 2
  Ilse Paanakker Avatar Ilse Paanakker
  augustus 25, 2023

  Opdracht ging helemaal top! Ze hebben 60m2 stucwerk aangebracht. Snelle service, professioneel en op tijd. De mannen waren zo klaar en alles netjes afgewerkt en ze werkte netjes! Dankjewel!

  Alexander Janssens Avatar Alexander Janssens
  augustus 15, 2023

  Communicatie vooraf was goed en er werd snel gereageerd via de app op vragen. Muren waren mooi strak. Al met al tevreden met het resultaat!

  Remon (Remon2807) Avatar Remon (Remon2807)
  augustus 15, 2023
 • Vriendelijk en bekwaam personeel, liet alles netjes achter.

  Vanessa Verhage Avatar Vanessa Verhage
  juli 29, 2023

  Ibra reageert snel, is vriendelijk en in no time is de offerte klaar! Ook al waren de werkzaamheden voor mij te vroeg. Hij geeft je een gevoel dat je altijd welkom bent, wat prettig is!

  K. D. Avatar K. D.
  juli 29, 2023

  Snelle afspraak, mooi stucwerk!

  sharon van hemert Avatar sharon van hemert
  juli 29, 2023
 • Zeer goed in communicatie en erg snel en professioneel geholpen. Bedankt!

  Stan Van Rooijen Avatar Stan Van Rooijen
  juli 29, 2023

  Top stucadoor, keurig op tijd, werken netjes, aardige mensen en strak plafond, wat wil je nog meer.

  Paula Visch Avatar Paula Visch
  juni 29, 2023

  Goede prijs, perfecte service en uitstekend resultaat! Zeker een aanrader! Bedankt voor het goede werk.

  MrFritza Avatar MrFritza
  juni 29, 2023

Stucen en schilderen

Bij stukadoor Leiden kunt u uiteraard terecht voor stucen. Maar wat is een stucwerk zonder nabehandeling? Daar bedoelen wij mee, dat stukadoor Leiden ook het stucwerk schilderen kan. Wij bieden sausklaar stucen en spuitklaar stucen aan. Het verschil tussen beiden is dat bij spuitklaar stucen de muren nog egaler zijn dan bij sausklaar muren stucen. Bij stucwerk spuiten, ook wel texspuiten genoemd, wordt de latexverf met een spuit op de muur of het plafond aangebracht. Dit is een techniek dat vakwerk vereist van onze schilders.

Als u de voorkeur geeft aan strakke en afgewerkte muren, dan is stucwerk spuiten met latexverf de beste optie voor u. Wilt u de muren behangen? Kies dan voor behangklaar stucen. Zo ziet u, stukadoor Leiden heeft er verstand van. Wij adviseren u altijd wat het beste voor u is en luisteren daarbij naar uw wensen. Vraag meer informatie of een gratis offerte aan voor stucen en schilderen door de beste stukadoor in Leiden.

Stucadoorsbedrijf Leiden

Stucadoorsbedrijf Leiden heeft al ruim 25 jaar ervaring in het vak. U bent bij ons dan ook in vertrouwde en vakkundige handen. Zoals u wellicht weet is stuken niet zo eenvoudig. Stuken is dan ook een ambacht op zich. Wij stuken alle muren binnen en buiten. Hierbij maken wij gebruik van de beste materialen. En dat ziet u terug in het strakke resultaat.

Voor pleisterwerk aanbrengen op muren en plafonds neemt u contact op met stucadoorsbedrijf Leiden. Stucwerk met een structuur erin heeft een decoratieve functie, die ontzettend mooi staat. Wilt u meer informatie of een offerte ontvangen voor sierpleisterwerk? Neem dan zeker vrijblijvend contact op met stukadoor Leiden. We leggen u als stukadoor Leiden graag alles over ons vak uit.

Sausklaar stucen

Stukadoor Leiden maakt alle wanden en plafonds glad voor het sausklaar stucen.

Spuitklaar stucwerk

Bij spuitklaar stucwerk ziet u na het latex spuiten nagenoeg geen oneffenheden.

Behangklaar stucen

Voor behangklaar stucen vraagt u de experts van Van Ibra Leiden om een gratis offerte.

Stucwerk schilderen

Zodra stukadoor Leiden klaar is met stucen, gaan wij verder met het stucwerk schilderen.