Stukadoor Lelystad

stukadoor lelystad

Kosten stukadoor Lelystad

Stukadoor Lelystad huurt u in voor al het stucwerk dat u heeft. Wij leveren strakke muren en plafonds met structuur, zoals spachtelputz. Wij bieden verschillende prijspakketten aan, waarbij stukadoor Lelystad de prijs voor stucen altijd per m2 berekent. Dat noemen wij een transparant en helder prijsbeleid. Voor alle soorten stucwerk is een m2 prijs vooraf opgesteld. En bovendien weergegeven op onze website VanIbra.nl. Wij zijn een goedkope stukadoor Lelystad met hoge kwaliteit.

Wil u precies weten wat de kosten van uw stucwerk is bij stukadoor Lelystad? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij maken een scherpe offerte voor u. Weet u nog niet precies welk stucwerk u moet kiezen? Zoals behangklaar stucen, sausklaar stucwerk of spuitklaar stucwerk? We leggen de verschillen uit en geven advies op basis van uw wensen. Meer weten? Neem contact op met stukadoor Lelystad Almere.

Reviews

 • Opdracht: muren met stuc boord stuken. Dit wordt zeer vakkundig gedaan, een goede terug koppeling in communicatie, ze komen op afgesproken tijd, het werk wat ze af leveren is ongelooflijk strak, werken erg netjes, zelfs het werk van de eerder stukadoor gecorrigeerd. De muren zijn na het stuken waterpas. En dat in oude huis!

  media thumbnail 0media thumbnail 1media thumbnail 2
  Ilse Paanakker Avatar Ilse Paanakker
  augustus 25, 2023

  Opdracht ging helemaal top! Ze hebben 60m2 stucwerk aangebracht. Snelle service, professioneel en op tijd. De mannen waren zo klaar en alles netjes afgewerkt en ze werkte netjes! Dankjewel!

  Alexander Janssens Avatar Alexander Janssens
  augustus 15, 2023

  Communicatie vooraf was goed en er werd snel gereageerd via de app op vragen. Muren waren mooi strak. Al met al tevreden met het resultaat!

  Remon (Remon2807) Avatar Remon (Remon2807)
  augustus 15, 2023
 • Vriendelijk en bekwaam personeel, liet alles netjes achter.

  Vanessa Verhage Avatar Vanessa Verhage
  juli 29, 2023

  Snelle afspraak, mooi stucwerk!

  sharon van hemert Avatar sharon van hemert
  juli 29, 2023

  Zeer goed in communicatie en erg snel en professioneel geholpen. Bedankt!

  Stan Van Rooijen Avatar Stan Van Rooijen
  juli 29, 2023
 • Ibra reageert snel, is vriendelijk en in no time is de offerte klaar! Ook al waren de werkzaamheden voor mij te vroeg. Hij geeft je een gevoel dat je altijd welkom bent, wat prettig is!

  K. D. Avatar K. D.
  juli 29, 2023

  We zijn ontzettend blij met het mooie kwalitatieve stucwerk en het (superstrakke!) schilderwerk dat gedaan is door de stukadoors en schilders van Van Ibra in ons nieuwe appartement. De communicatie was vriendelijk en Ibra reageert heel snel, heel prettig al met al! Ik zou deze schilders en stukadoors zeker aanbevelen 🙂

  media thumbnail 0media thumbnail 1media thumbnail 2media thumbnail 3
  Jana van Mierlo Avatar Jana van Mierlo
  juni 29, 2023

  Goede prijs, perfecte service en uitstekend resultaat! Zeker een aanrader! Bedankt voor het goede werk.

  MrFritza Avatar MrFritza
  juni 29, 2023

Behangklaar, sausklaar stucen of spuitklaar stucwerk?

De prijs per m2 is afhankelijk van de soort werkzaamheden die wij als stukadoor Lelystad moeten verrichten. U zult begrijpen dat het tot in de puntjes gladstrijken van een muur meer tijd en energie in beslag neemt, dan een muur behangklaar maken. Bij behangklaar stucwerk worden gaten opgevuld en de muur glad egaal gemaakt. Echter hoeft dit minder strak te zijn, dan wanneer u de wand wilt schilderen of spuiten met latexverf.

Daarom is sausklaar stucen ook iets duurder in m2 prijs, dan behangklaar stucen. Bij sausklaar en spuitklaar stucen krijgen de muren en plafonds een wonderschone gladde en tijdloze uitstraling. Bij spuitklaar stucen wordt de ondergrond, na het egaliseren, nog een keer met een spons bijgewerkt. Daarna kan onze schilder starten met latexspuiten. U kunt daarbij de RAL-kleur naar keuze uitkiezen en wij zorgen voor het mooiste resultaat. Advies nodig over welk soort stucwerk u moet kiezen? Contacteer stukadoor Lelystad.

Stucadoorsbedrijf Lelystad

Stucadoorsbedrijf Lelystad hoort bij Van Ibra Stukadoors en Schilders. Wij zijn een traditioneel stukadoors- en schildersbedrijf voor Lelystad en omgeving. Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring in deze branche. Wij worden blij van tevreden klanten die onze passie waarderen. Wij maken daarom gebruik van natuurlijke materialen om unieke bepleistering te maken, die zowel strak, tijdloos en wonderschoon is.

We staan volledig garant voor de kwaliteit van ons stukadoorswerk door ons te houden aan onze kernwaarden van vakmanschap, kunstzinnigheid en ook zorg voor het milieu. Wilt u meer weten over onze diensten op het gebied van stucwerk en schilderen? Contacteer ons stucadoorsbedrijf Lelystad of vraag gelijk online een gratis offerte aan.

Sausklaar stucen

Stukadoor Lelystad maakt alle wanden en plafonds glad voor het sausklaar stucen.

Spuitklaar stucwerk

Bij spuitklaar stucwerk ziet u na het latex spuiten nagenoeg geen oneffenheden.

Behangklaar stucen

Voor behangklaar stucen vraagt u de experts van Van Ibra Lelystad om een gratis offerte.

Stucwerk schilderen

Zodra stukadoor Lelystad klaar is met stucen, gaan wij verder met het stucwerk schilderen.