Stukadoor Nieuwegein

  1. Home
  2. Stukadoor Nieuwegein
stukadoor-nieuwegein

Stukadoor Nieuwegein inhuren

Heb je een uitbouw gemaakt en kijkt u nu tegen onafgewerkte muren en een plafond aan? Huur stukadoor Nieuwegein in voor het behangklaar, sausklaar stucen of spuitklaar stucwerk. Voor deze klus heeft u namelijk een professionele stukadoor Nieuwegein nodig, die zowel de muren glad maakt, als ook schildert. Dan zit u bij Van Ibra Stukadoors en Schilders goed.

Naast stukadoor Nieuwegein bestaat ons team ook uit schilders die de muren, nadat ze gestukt zijn, verven of met latex spuiten. U kunt hierbij iedere gewenste RAL kleur uitkiezen. Wij zorgen dat uw muren en plafond van de uitbouw strak zijn en een frisse uitstraling hebben. Zodat u snel kunt starten met het inrichten van de uitbouw. Wilt u meer weten over stukadoor Nieuwegein? Neem dan contact op.

Reviews

Spachtelputz: sierpleister aanbrengen

Wilt u de wanden met spachtelputz bewerkt hebben? Ook daarvoor zit u bij stukadoor Nieuwegein aan het juiste adres. Wij geven u advies over sierpleister aanbrengen. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat mooi staat op de muren. We geven u daarbij gratis advies over de verschillende mogelijkheden van spachtelputz (sierpleister).

We maken en plaatsen hoogwaardige spachtelputz in een brede waaier van kleuren en texturen van kalkpleistertechnieken. Waaronder Tadelakt, Marmorino en Venetiaans stucwerk. Ons oog voor pracht gecombineerd met vakmanschap levert een hoog resultaat op. Wij zijn dan ook pas tevreden als u dat als klant ook bent. Neem voor een gratis offerte voor sierpleister aanbrengen contact op met stukadoor Nieuwegein.

Stucadoorsbedrijf Nieuwegein

Van Ibra Stukadoors en Schilders is een traditioneel stucadoorsbedrijf Nieuwegein. Wij hebben al ruim 25 jaar ervaring in de stukadoors en schilderwerk branche. Onze passie ligt in het gebruik van natuurlijke materialen om unieke bepleisteringen te maken die zowel tijdloos als mooi zijn.

Wij werken dan ook met de beste materialen, zodat zowel het stucwerk als het schilderwerk er optimaal uitziet en blijft uitzien. Bij oplevering van de klus zorgen onze vaklieden dat de ruimte schoon wordt opgeleverd. Wilt u meer weten over ons diensten als stukadoor en schilder? Neem dan zeker contact op met stucadoorsbedrijf Nieuwegein of vraag gelijk een gratis offerte aan. Wij zijn een goedkope stukadoor Nieuwegein en hanteren transparante stukadoor prijzen per m2.

Sausklaar stucen

Stukadoor Nieuwegein maakt alle wanden en plafonds glad voor het sausklaar stucen.

Spuitklaar stucwerk

Bij spuitklaar stucwerk ziet u na het latex spuiten nagenoeg geen oneffenheden.

Behangklaar stucen

Voor behangklaar stucen vraagt u de experts van Van Ibra Nieuwegein om een gratis offerte.

Stucwerk schilderen

Zodra stukadoor Nieuwegein klaar is met stucen, gaan wij verder met het stucwerk schilderen.

Menu