Stukadoor Nieuwegein

stukadoor-nieuwegein

Stukadoor Nieuwegein inhuren

Heb je een uitbouw gemaakt en kijkt u nu tegen onafgewerkte muren en een plafond aan? Huur stukadoor Nieuwegein in voor het behangklaar, sausklaar stucen of spuitklaar stucwerk. Voor deze klus heeft u namelijk een professionele stukadoor Nieuwegein nodig, die zowel de muren glad maakt, als ook schildert. Dan zit u bij Van Ibra Stukadoors en Schilders goed.

Naast stukadoor Nieuwegein bestaat ons team ook uit schilders die de muren, nadat ze gestukt zijn, verven of met latex spuiten. U kunt hierbij iedere gewenste RAL kleur uitkiezen. Wij zorgen dat uw muren en plafond van de uitbouw strak zijn en een frisse uitstraling hebben. Zodat u snel kunt starten met het inrichten van de uitbouw. Wilt u meer weten over stukadoor Nieuwegein? Neem dan contact op.

Reviews

 • Opdracht: muren met stuc boord stuken. Dit wordt zeer vakkundig gedaan, een goede terug koppeling in communicatie, ze komen op afgesproken tijd, het werk wat ze af leveren is ongelooflijk strak, werken erg netjes, zelfs het werk van de eerder stukadoor gecorrigeerd. De muren zijn na het stuken waterpas. En dat in oude huis!

  media thumbnail 0media thumbnail 1media thumbnail 2
  Ilse Paanakker Avatar Ilse Paanakker
  augustus 25, 2023

  Opdracht ging helemaal top! Ze hebben 60m2 stucwerk aangebracht. Snelle service, professioneel en op tijd. De mannen waren zo klaar en alles netjes afgewerkt en ze werkte netjes! Dankjewel!

  Alexander Janssens Avatar Alexander Janssens
  augustus 15, 2023

  Communicatie vooraf was goed en er werd snel gereageerd via de app op vragen. Muren waren mooi strak. Al met al tevreden met het resultaat!

  Remon (Remon2807) Avatar Remon (Remon2807)
  augustus 15, 2023
 • Vriendelijk en bekwaam personeel, liet alles netjes achter.

  Vanessa Verhage Avatar Vanessa Verhage
  juli 29, 2023

  Ibra reageert snel, is vriendelijk en in no time is de offerte klaar! Ook al waren de werkzaamheden voor mij te vroeg. Hij geeft je een gevoel dat je altijd welkom bent, wat prettig is!

  K. D. Avatar K. D.
  juli 29, 2023

  Snelle afspraak, mooi stucwerk!

  sharon van hemert Avatar sharon van hemert
  juli 29, 2023
 • Zeer goed in communicatie en erg snel en professioneel geholpen. Bedankt!

  Stan Van Rooijen Avatar Stan Van Rooijen
  juli 29, 2023

  Top stucadoor, keurig op tijd, werken netjes, aardige mensen en strak plafond, wat wil je nog meer.

  Paula Visch Avatar Paula Visch
  juni 29, 2023

  Goede prijs, perfecte service en uitstekend resultaat! Zeker een aanrader! Bedankt voor het goede werk.

  MrFritza Avatar MrFritza
  juni 29, 2023

Spachtelputz: sierpleister aanbrengen

Wilt u de wanden met spachtelputz bewerkt hebben? Ook daarvoor zit u bij stukadoor Nieuwegein aan het juiste adres. Wij geven u advies over sierpleister aanbrengen. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat mooi staat op de muren. We geven u daarbij gratis advies over de verschillende mogelijkheden van spachtelputz (sierpleister).

We maken en plaatsen hoogwaardige spachtelputz in een brede waaier van kleuren en texturen van kalkpleistertechnieken. Waaronder Tadelakt, Marmorino en Venetiaans stucwerk. Ons oog voor pracht gecombineerd met vakmanschap levert een hoog resultaat op. Wij zijn dan ook pas tevreden als u dat als klant ook bent. Neem voor een gratis offerte voor sierpleister aanbrengen contact op met stukadoor Nieuwegein.

Stucadoorsbedrijf Nieuwegein

Van Ibra Stukadoors en Schilders is een traditioneel stucadoorsbedrijf Nieuwegein. Wij hebben al ruim 25 jaar ervaring in de stukadoors en schilderwerk branche. Onze passie ligt in het gebruik van natuurlijke materialen om unieke bepleisteringen te maken die zowel tijdloos als mooi zijn.

Wij werken dan ook met de beste materialen, zodat zowel het stucwerk als het schilderwerk er optimaal uitziet en blijft uitzien. Bij oplevering van de klus zorgen onze vaklieden dat de ruimte schoon wordt opgeleverd. Wilt u meer weten over ons diensten als stukadoor en schilder? Neem dan zeker contact op met stucadoorsbedrijf Nieuwegein of vraag gelijk een gratis offerte aan. Wij zijn een goedkope stukadoor Nieuwegein en hanteren transparante stukadoor prijzen per m2.

Sausklaar stucen

Stukadoor Nieuwegein maakt alle wanden en plafonds glad voor het sausklaar stucen.

Spuitklaar stucwerk

Bij spuitklaar stucwerk ziet u na het latex spuiten nagenoeg geen oneffenheden.

Behangklaar stucen

Voor behangklaar stucen vraagt u de experts van Van Ibra Nieuwegein om een gratis offerte.

Stucwerk schilderen

Zodra stukadoor Nieuwegein klaar is met stucen, gaan wij verder met het stucwerk schilderen.