Stukadoor Purmerend

Stukadoor Purmerend

Stukadoor Purmerend nodig?

Wilt u genieten van strakke en mooie uitziende muren en plafonds? Dan huurt u stukadoor Purmerend in. Wij zorgen dat u binnen de kortste keren geniet van een strakke muur welke ook nog eens geschilderd kan worden in iedere gewenste kleur. Van Ibra Stukadoors en Schilders levert namelijk de goede stukadoor Purmerend die u nodig heeft, als ook de schilder voor het schilderwerk.

Wij stucen muren en plafonds bij particulieren en bedrijven. Of u nu aan het renoveren bent, een nieuwbouwwoning betrekt of een kantoorpand wilt opknappen, voor het stucwerk belt u stukadoor Purmerend. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in ons vak en leveren hoge kwaliteit stucwerk af. Wij zijn dan ook pas tevreden als u dat ook bent. Wilt u advies over de soorten stucwerk? Neem contact op met stukadoor Purmerend.

Reviews

 • Opdracht: muren met stuc boord stuken. Dit wordt zeer vakkundig gedaan, een goede terug koppeling in communicatie, ze komen op afgesproken tijd, het werk wat ze af leveren is ongelooflijk strak, werken erg netjes, zelfs het werk van de eerder stukadoor gecorrigeerd. De muren zijn na het stuken waterpas. En dat in oude huis!

  media thumbnail 0media thumbnail 1media thumbnail 2
  Ilse Paanakker Avatar Ilse Paanakker
  augustus 25, 2023

  Opdracht ging helemaal top! Ze hebben 60m2 stucwerk aangebracht. Snelle service, professioneel en op tijd. De mannen waren zo klaar en alles netjes afgewerkt en ze werkte netjes! Dankjewel!

  Alexander Janssens Avatar Alexander Janssens
  augustus 15, 2023

  Communicatie vooraf was goed en er werd snel gereageerd via de app op vragen. Muren waren mooi strak. Al met al tevreden met het resultaat!

  Remon (Remon2807) Avatar Remon (Remon2807)
  augustus 15, 2023
 • Vriendelijk en bekwaam personeel, liet alles netjes achter.

  Vanessa Verhage Avatar Vanessa Verhage
  juli 29, 2023

  Snelle afspraak, mooi stucwerk!

  sharon van hemert Avatar sharon van hemert
  juli 29, 2023

  Zeer goed in communicatie en erg snel en professioneel geholpen. Bedankt!

  Stan Van Rooijen Avatar Stan Van Rooijen
  juli 29, 2023
 • Ibra reageert snel, is vriendelijk en in no time is de offerte klaar! Ook al waren de werkzaamheden voor mij te vroeg. Hij geeft je een gevoel dat je altijd welkom bent, wat prettig is!

  K. D. Avatar K. D.
  juli 29, 2023

  We zijn ontzettend blij met het mooie kwalitatieve stucwerk en het (superstrakke!) schilderwerk dat gedaan is door de stukadoors en schilders van Van Ibra in ons nieuwe appartement. De communicatie was vriendelijk en Ibra reageert heel snel, heel prettig al met al! Ik zou deze schilders en stukadoors zeker aanbevelen 🙂

  media thumbnail 0media thumbnail 1media thumbnail 2media thumbnail 3
  Jana van Mierlo Avatar Jana van Mierlo
  juni 29, 2023

  Goede prijs, perfecte service en uitstekend resultaat! Zeker een aanrader! Bedankt voor het goede werk.

  MrFritza Avatar MrFritza
  juni 29, 2023

Schildewerk en stucen bij één bedrijf

Wij zijn van mening dat een bedrijf zich moet focussen op één specialiteit. Diversifiëring van werkzaamheden vertroebelt de kwaliteit. Van Ibra Stukadoors en Schilders houdt zich dan ook enkel bezig met muren en plafonds, zowel binnen muren als buiten muren. Dit zorgt ervoor dat wij alle ins & outs kennen van ons vak. Wij zijn op de hoogte van de laatste technieken en gebruiken enkel de beste materialen.

Op deze manier kunnen wij met trots zeggen dat we al heel veel muren en plafonds bij tevreden klanten hebben mogen opleveren. Indien gewenst geeft stukadoor Purmerend ook advies over de verschillende soorten stucwerk. Wilt u behang aanbrengen? Dan is behangklaar stucen voldoende. Hierbij zorgen wij dat oneffenheden zijn gewerkt en de muur behangklaar is. Wilt u de muur een kleur geven? Dan maken we de muur nog strakker en egaler voor het schilderen of latex spuiten. Voor het stucen én het schilderwerk huurt u stukadoor Purmerend in.

Stucadoorsbedrijf Purmerend

Met meer dan 25 jaar ervaring in het stukadoors vak, weten wij van aanpakken. Stucadoorsbedrijf Purmerend werkt met een hecht team, die op elkaar is ingewerkt. Wij verspillen geen onnodige tijd. Bovendien zijn onze prijzen transparant. Wij hanteren namelijk een prijs per m2 voor het stucwerk.

U zult begrijpen dat behangklaar stucen minder intensief werk is dan een muur gereed maken voor latex spuiten. Daarom hanteren wij per soort stucwerk een andere m2 prijs. Ons transparantie prijsbeleid, hoge service en gebruik van de beste materialen zorgt ervoor dat wij een hoge kwaliteit opleveren. Dus bent u op zoek naar een goede stukadoor Purmerend? Neem dan gerust contact op of vraag gelijk een vrijblijvende offerte aan.

Sausklaar stucen

Stukadoor Purmerend maakt alle wanden en plafonds glad voor het sausklaar stucen.

Spuitklaar stucwerk

Bij spuitklaar stucwerk ziet u na het latex spuiten nagenoeg geen oneffenheden.

Behangklaar stucen

Voor behangklaar stucen vraagt u de experts van Van Ibra Purmerend om een gratis offerte.

Stucwerk schilderen

Zodra stukadoor Purmerend klaar is met stucen, gaan wij verder met het stucwerk schilderen.