Stukadoor Utrecht

Goede stukadoor Utrecht

Bent u op zoek naar een goede stukadoor Utrecht? Dan kunt u bij ons stucadoorsbedrijf Van Ibra in Utrecht terecht. Wij zijn een enthousiast team van stukadoors en schilders die zorgen dat al uw muren en plafonds weer glad, strak en als nieuw eruitzien. Wij stuken zowel binnen als buiten waarbij geen enkele klus te groot is. Bouwprojecten, particulieren en bedrijfspanden, wij stucen en schilderen alle muren en plafonds.

Daarnaast gebruiken wij materialen van de allerbeste kwaliteit. Daardoor kunt u er zeker van zijn dat ons stucwerk de tand des tijds doorstaat als u gebruikt maakt van de services van Vanibra stucadoorsbedrijf Utrecht. Dus bent u op zoek naar een goede stukadoor Utrecht? Wacht dan niet langer en vraag vandaag nog een gratis offerte aan voor uw stucwerk.

Reviews

 • Opdracht: muren met stuc boord stuken. Dit wordt zeer vakkundig gedaan, een goede terug koppeling in communicatie, ze komen op afgesproken tijd, het werk wat ze af leveren is ongelooflijk strak, werken erg netjes, zelfs het werk van de eerder stukadoor gecorrigeerd. De muren zijn na het stuken waterpas. En dat in oude huis!

  media thumbnail 0media thumbnail 1media thumbnail 2
  Ilse Paanakker Avatar Ilse Paanakker
  augustus 25, 2023

  Opdracht ging helemaal top! Ze hebben 60m2 stucwerk aangebracht. Snelle service, professioneel en op tijd. De mannen waren zo klaar en alles netjes afgewerkt en ze werkte netjes! Dankjewel!

  Alexander Janssens Avatar Alexander Janssens
  augustus 15, 2023

  Communicatie vooraf was goed en er werd snel gereageerd via de app op vragen. Muren waren mooi strak. Al met al tevreden met het resultaat!

  Remon (Remon2807) Avatar Remon (Remon2807)
  augustus 15, 2023
 • Vriendelijk en bekwaam personeel, liet alles netjes achter.

  Vanessa Verhage Avatar Vanessa Verhage
  juli 29, 2023

  Ibra reageert snel, is vriendelijk en in no time is de offerte klaar! Ook al waren de werkzaamheden voor mij te vroeg. Hij geeft je een gevoel dat je altijd welkom bent, wat prettig is!

  K. D. Avatar K. D.
  juli 29, 2023

  Snelle afspraak, mooi stucwerk!

  sharon van hemert Avatar sharon van hemert
  juli 29, 2023
 • Zeer goed in communicatie en erg snel en professioneel geholpen. Bedankt!

  Stan Van Rooijen Avatar Stan Van Rooijen
  juli 29, 2023

  Top stucadoor, keurig op tijd, werken netjes, aardige mensen en strak plafond, wat wil je nog meer.

  Paula Visch Avatar Paula Visch
  juni 29, 2023

  Goede prijs, perfecte service en uitstekend resultaat! Zeker een aanrader! Bedankt voor het goede werk.

  MrFritza Avatar MrFritza
  juni 29, 2023

Diverse soorten stucwerk

Wie zegt dat stukadoren eenvoudig is, is niet waarheidsgetrouw. Een muur stucen is geen gemakkelijk werk, laat staan een plafond stucen. Er komt meer bij de diverse soorten stucwerk kijken dan alleen een troffel, drijver en afwerkingsmortel. Er is bovendien een verschil tussen afwerking bij behangklaar stucen, sausklaar stucwerk en spuitklaar stucwerk.

Onze vriendelijke en professionele stukadoors en schilders zijn van alle technieken op de hoogte die komen kijken bij de verschillende soorten stucwerk. Daarnaast zijn wij als stukadoor Utrecht altijd stipt op tijd en uw huis of bedrijfspand schoon en opgeruimd achter. Al het werk wordt volgens de hoogste normen uitgevoerd. Meer weten? Vraag een gratis prijsopgave aan bij stukadoor Utrecht voor stucen van muren en/of plafonds.

Stukadoorsbedrijf Utrecht

Stukadoorsbedrijf Utrecht biedt deskundigheid en kwaliteit, omdat we alleen gespecialiseerd zijn in diensten die met bepleistering te maken hebben. Wij vinden dat diversifiëring naar andere gebieden van de huizenbouw de kwaliteit van het werk van elke gespecialiseerde vakman kan aantasten.

Ons team van stukadoors en schilders werken al vele jaren samen. Wij weten daarom wat ons stucadoorsbedrijf Utrecht kan en daardoor bent u verzekerd betrouwbaarheid en bekwaamheid. Hoeveel kost stukadoor Utrecht? Ons stukadoorsbedrijf Utrecht hanteert transparantie prijzen per m2 en soort pleisterwerk. Neem vandaag nog contact op met stukadoor Utrecht voor een gratis offerte muur stucen, plafond stucen en/of stucwerk schilderen.

Sausklaar stucen

Stukadoor Utrecht maakt alle wanden en plafonds egaal voor het sausklaar stucen.

Spuitklaar stucwerk

Bij spuitklaar stucwerk ziet uw muur of plafond na het latex spuiten als nieuw eruit.

Behangklaar stucen

Vraag om een gratis offerte aan voor behangklaar stucen.

Stucwerk schilderen

Voor stucwerk vraagt u ons stucadoorsbedrijf, als ook voor stucwerk schilderen.