Stukadoor Velserbroek

Stukadoor Velserbroek voor al uw stucwerk

Met meer dan 25 jaar ervaring in het aanbrengen van stucwerk voor binnen en buiten, woningen en bedrijfsgebouwen, brengt stukadoor Velserbroek al uw pleisterwerk tot een goed einde. Van sierpleister aanbrengen en buitenmuur stucen tot stucwerk schilderen.

Stukadoor Velserbroek is ervaren in nieuwbouw, bestaande bouw en renovatie projecten. Zowel commercieel als residentieel stucwerk en schilderwerk. Bent u op zoek naar een stukadoor in Velserbroek die betrouwbaar en hoge kwaliteit werk aflevert? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan bij Van Ibra Stukadoors & Schilders Velserbroek.

Reviews

 • Opdracht: muren met stuc boord stuken. Dit wordt zeer vakkundig gedaan, een goede terug koppeling in communicatie, ze komen op afgesproken tijd, het werk wat ze af leveren is ongelooflijk strak, werken erg netjes, zelfs het werk van de eerder stukadoor gecorrigeerd. De muren zijn na het stuken waterpas. En dat in oude huis!

  media thumbnail 0media thumbnail 1media thumbnail 2
  Ilse Paanakker Avatar Ilse Paanakker
  augustus 25, 2023

  Opdracht ging helemaal top! Ze hebben 60m2 stucwerk aangebracht. Snelle service, professioneel en op tijd. De mannen waren zo klaar en alles netjes afgewerkt en ze werkte netjes! Dankjewel!

  Alexander Janssens Avatar Alexander Janssens
  augustus 15, 2023

  Communicatie vooraf was goed en er werd snel gereageerd via de app op vragen. Muren waren mooi strak. Al met al tevreden met het resultaat!

  Remon (Remon2807) Avatar Remon (Remon2807)
  augustus 15, 2023
 • Vriendelijk en bekwaam personeel, liet alles netjes achter.

  Vanessa Verhage Avatar Vanessa Verhage
  juli 29, 2023

  Ibra reageert snel, is vriendelijk en in no time is de offerte klaar! Ook al waren de werkzaamheden voor mij te vroeg. Hij geeft je een gevoel dat je altijd welkom bent, wat prettig is!

  K. D. Avatar K. D.
  juli 29, 2023

  Snelle afspraak, mooi stucwerk!

  sharon van hemert Avatar sharon van hemert
  juli 29, 2023
 • Zeer goed in communicatie en erg snel en professioneel geholpen. Bedankt!

  Stan Van Rooijen Avatar Stan Van Rooijen
  juli 29, 2023

  Top stucadoor, keurig op tijd, werken netjes, aardige mensen en strak plafond, wat wil je nog meer.

  Paula Visch Avatar Paula Visch
  juni 29, 2023

  Goede prijs, perfecte service en uitstekend resultaat! Zeker een aanrader! Bedankt voor het goede werk.

  MrFritza Avatar MrFritza
  juni 29, 2023

Stucwerk repareren

Onze getrainde vakmensen brengen uw muren weer tot leven. Na verloop van tijd kan water muren beschadigen, waarbij scheuren ernstige problemen veroorzaken die aangepakt moeten worden. Voor scheuren in stucwerk repareren wilt u dat geschoolde vakmannen het werk doen. Bij stukadoor Velserbroek kunt u daarom terecht voor al uw binnen- en buitenreparaties. Stucwerk reparatie nodig? Neem vandaag nog contact met ons op.

Voor renovatie werkzaamheden aan muren en plafond bieden wij een grote verscheidenheid aan kleuren en texturen om de meeste commerciële en residentiële gebouwrenovaties te complimenteren. Waaronder kantoren, horeca, commerciële panden, appartementen, woonhuizen en eengezinswoningen. Bent u een renovatie project aan het plannen en heeft u een offerte nodig? Neem vandaag nog contact met stukadoor Velserbroek op.

Stucadoorsbedrijf Velserbroek

Bij stucadoorsbedrijf Velserbroek geven wij u altijd het beste advies voor het stucwerk van muren en plafonds. Onze specialist komt graag bij u langs om het stucwerk en/of schilderwerk met u te bespreken. Bij stucen kunt u kiezen uit verschillende soorten stucwerk. Keuze uit behangklaar stucen, sausklaar stucen en spuitklaar stucwerk.

Welke soort stucwerk u kiest is afhankelijk van wat u met de muur of plafond wilt bereiken. Stukadoor Velserbroek begrijpt dat de prijs ook een rol speelt. Daarom rekenen wij de kosten voor stucwerk per m2, evenals het stucwerk schilderen. Behangklaar stucen kan al vanaf een prijs van 13 tot 16 euro per m2. Wilt u meer weten over de verschillende soorten stucwerk en de kosten? Neem dan contact op met stucadoorsbedrijf Velserbroek.

Sausklaar stucen

Stukadoor Velserbroek maakt alle wanden en plafonds glad voor het sausklaar stucen.

Spuitklaar stucwerk

Geen oneffenheden bij spuitklaar stucwerk. Gereed voor latex spuiten in elke kleur.

Behangklaar stucen

Wilt u de wanden behangen? Vraag voor een mooi resultaat een offerte behangklaar stucen.

Stucwerk schilderen

Stukadoorsbedrijf Velserbroek heeft 25 jaar ervaring met stucen en stucwerk schilderen.