Stukadoor Volendam

  1. Home
  2. Stukadoor Volendam

Stukadoor Volendam: van stucwerk tot schilderwerk

Heeft u een verbouwing op de planning staan? Bent u met een groot bouwproject bezig in Volendam? Dan bent u op zoek naar een betrouwbare en lokale stukadoor Volendam. Bij Van Ibra stukadoor Volendam kunt u terecht voor al het stucwerk en schilderwerk. Voor muur of plafond stucen binnenshuis als ook buitenmuur stucen.

Wij richten ons op particulieren woningen en commerciële klanten. Heeft u een klein of groot project, wij kunnen iedere stucwerk klus klaren. Bovendien geven wij ook advies over het beste stucwerk en renovatie werkzaamheden. En dat is nog niet alles een garantie is natuurlijk ook aan de orde. Wilt u meer weten over uw lokale stukadoor Volendam en onze stukadoor kosten? Vraag dan gratis een offerte aan.

Reviews

Soorten stucwerk belicht

Bij het stuken kunt u kiezen uit verschillende soorten stucwerk, namelijk behangklaar, sausklaar stucen en spuitklaar stucwerk. Bij behangklaar stucen hoeft de muur minder strak te zijn, omdat er nog een behang laag over komt. Natuurlijk worden wel alle oneffenheden weggewerkt, waarbij na het drogen het gestucte oppervlak de muur wordt behangen.

Bij sausklaar stucen wordt de ondergrond tot in de puntjes afgewerkt, waardoor de muur of plafond vrij is van oneffenheden. Het oppervlak is mooi egaal. Zodra het stucwerk droog is, kan er geverfd worden. Voor het stucwerk schilderen huurt natuurlijk ook stukadoor Volendam in. Bij stucwerk spuiten wordt de ondergrond nog een keer extra behandeld door nasponzen. Hierdoor is de muur nog gladder en dichter voor latexpuisten.

Stucadoorsbedrijf Volendam

Van Ibra stucadoorsbedrijf Volendam heeft ruim 25 jaar ervaring. Al onze teamleden zijn vakbekwaam, gekwalificeerd en persoonlijk opgeleid door Van Ibra Stukadoors & Schilders. We zijn er zeker van dat de service ons stukadoorsbedrijf tot de allerbeste in Volendam en omgeving behoort. De hoge kwaliteit van ons werk en de klanttevredenheid bij elk project zorgen ervoor dat onze klanten ons vaak aan hun vrienden en familie aanbevelen.

Geen enkel stukadoor project is ons te groot om in overweging te nemen. We hebben als stucadoorsbedrijf Volendam gewerkt aan enkele van de grootste en meest prestigieuze projecten in Nederland. Meer weten? Neem contact met ons op, we vertellen u graag meer over onze stucwerk projecten. En bovendien ontvangt u bij ons een NOA-afbouwgarantie!

Sausklaar stucen

Stukadoor Volendam maakt alle wanden en plafonds glad voor het sausklaar stucen.

Spuitklaar stucwerk

Spuitklaar stucwerk is het meest intensief, maar dan zijn er ook vrijwel geen oneffenheden.

Behangklaar stucen

Wilt u de woonkamer behangen? Vraag Van Ibra om een gratis offerte behangklaar stucen.

Stucwerk schilderen

Huur stukadoorsbedrijf Volendam in voor alle soorten stucwerk en stucwerk schilderen.

Menu