Stukadoor Zaandam

 1. Home
 2. Stukadoor Zaandam

Hoe gaat stukadoor Zaandam te werk?

Of u nu een kamer in uw woning renoveert of een kantoorgebouw verbouwt, stukadoor Zaandam geeft u een passende offerte voor het leveren van het stucwerk en schilderwerk wat benodigd is. We komen graag bij u langs voor een evaluatie, waarbij ons ervaren team uw muren opmeet en advies geeft wat nodig is.

Vervolgens gaan we over op de planning en voorbereiding, welke de ‘key’ zijn tot een goed uitgevoerd stucwerk en schilderwerk project. Tijd om aan de slag te gaan. Wij stucen en schilderen uw plafonds en muren binnen en buiten. Zodra we klaar zijn met het project laten we uw woning of bedrijfspand opgeruimd en schoon achter. Meer weten over stukadoor Zaandam? Neem contact met ons op.

Reviews

 • Opdracht: muren met stuc boord stuken. Dit wordt zeer vakkundig gedaan, een goede terug koppeling in communicatie, ze komen op afgesproken tijd, het werk wat ze af leveren is ongelooflijk strak, werken erg netjes, zelfs het werk van de eerder stukadoor gecorrigeerd. De muren zijn na het stuken waterpas. En dat in oude huis!

  media thumbnail 0media thumbnail 1media thumbnail 2
  Ilse Paanakker Avatar Ilse Paanakker
  augustus 25, 2023

  Opdracht ging helemaal top! Ze hebben 60m2 stucwerk aangebracht. Snelle service, professioneel en op tijd. De mannen waren zo klaar en alles netjes afgewerkt en ze werkte netjes! Dankjewel!

  Alexander Janssens Avatar Alexander Janssens
  augustus 15, 2023

  Communicatie vooraf was goed en er werd snel gereageerd via de app op vragen. Muren waren mooi strak. Al met al tevreden met het resultaat!

  Remon (Remon2807) Avatar Remon (Remon2807)
  augustus 15, 2023
 • Vriendelijk en bekwaam personeel, liet alles netjes achter.

  Vanessa Verhage Avatar Vanessa Verhage
  juli 29, 2023

  Snelle afspraak, mooi stucwerk!

  sharon van hemert Avatar sharon van hemert
  juli 29, 2023

  Zeer goed in communicatie en erg snel en professioneel geholpen. Bedankt!

  Stan Van Rooijen Avatar Stan Van Rooijen
  juli 29, 2023
 • Ibra reageert snel, is vriendelijk en in no time is de offerte klaar! Ook al waren de werkzaamheden voor mij te vroeg. Hij geeft je een gevoel dat je altijd welkom bent, wat prettig is!

  K. D. Avatar K. D.
  juli 29, 2023

  We zijn ontzettend blij met het mooie kwalitatieve stucwerk en het (superstrakke!) schilderwerk dat gedaan is door de stukadoors en schilders van Van Ibra in ons nieuwe appartement. De communicatie was vriendelijk en Ibra reageert heel snel, heel prettig al met al! Ik zou deze schilders en stukadoors zeker aanbevelen 🙂

  media thumbnail 0media thumbnail 1media thumbnail 2media thumbnail 3
  Jana van Mierlo Avatar Jana van Mierlo
  juni 29, 2023

  Goede prijs, perfecte service en uitstekend resultaat! Zeker een aanrader! Bedankt voor het goede werk.

  MrFritza Avatar MrFritza
  juni 29, 2023

Elk stucwerk is uniek

Het team van Van Ibra stukadoor Zaandam bestaat uit ervaren professionele stukadoors, die u adviseren over de beste aanpak van uw stucwerk project. Met onze ruim 25 jaar ervaring, bent u verzekerd van het beste stucwerk. Maak een afspraak met stukadoor Zaandam. Wij bezoeken uw locatie en houden rekening met de conditie van de te bepleisteren oppervlakken en ondergronden.

Stukadoor Zaandam beveelt het ideale stucwerk aan, inclusief de diepte en het aantal toepassingen dat nodig is om u een perfect, voorgestreken oppervlak te geven. Gereed voor stucwerk schilderen, behangen of latex spuiten. En natuurlijk bespreken we uw budget, om er zeker van te zijn dat u een stucwerk van goede kwaliteit krijgt, waar voor uw geld.
Voor elk soort stucwerk in Zaandam neemt u contact met ons stukadoorsbedrijf op.

Stucadoorsbedrijf Zaandam

Van Ibra stucadoorsbedrijf Zaandam is al ruim 25 jaar in bedrijf. Dat geeft ons de ervaring om de beste en meest kosteneffectieve schilderwerk en stucwerk technieken voor elke individuele klus aan te bevelen. Ons stucadoorsbedrijf Zaandam is beschikbaar voor zowel kleine particulieren klussen en grote commerciële projecten.

Wij bieden verschillende soorten stucwerk aan, van behangklaar stucen tot spuitklaar en sausklaar stucwerk. Zowel binnen- als buitenmuur stucen. Voor sierpleister aanbrengen, spachtelputz en stucwerk schilderen kunt u ook bij ons stucadoorsbedrijf Zaandam terecht. Kortom, voor strakke of decoratieve muren en plafonds kunt u een gratis offerte aanvragen bij Van Ibra stukadoor Zaandam.

Sausklaar stucen

Stukadoor Zaandam maakt alle wanden en plafonds glad voor sausklaar stucen in elke kleur.

Spuitklaar stucwerk

Wilt u de muren laten latexspuiten? Wij verzorgen spuitklaar stucwerk en latex spuiten.

Behangklaar stucen

Vraag voor behangklaar stucen de vaklui van Van Ibra om een vrijblijvende scherpe offerte.

Stucwerk schilderen

Stukadoorsbedrijf Zaandam voor alle soorten stucwerk en stucwerk schilderen.

Menu